İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 18.01.2022

Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda, 18 Ocak Salı akşamı bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Köln – Hamburg: MS 1, 1.56 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda, Köln ile Hamburg karşı karşıya gelecek. 18 Ocak Salı akşamı Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30. Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalan Köln, formunun zirvesinde çıktığı Bayern Münih karşısında 4-0’lık mağlubiyetle haftayı noktaladı. Wolfsburg, Stuttgart ve Hertha Berlin karşısında harika performanslarla kazanan Köln, lider karşısında ise etkisiz kaldı. Almanya Bundesliga’nın 9. sırasında yer alan Köln, Steffen Baumgart yönetiminde iyi sayılabilecek bir lig performansı ortaya koyarken, Almanya DFB Kupası’nda ise yoluna Son 16’da devam ediyor. Kupada Carl Zeiss Jena ve Stuttgart’ı mağlup etmeyi başaran Köln, ligde aldığı ağır mağlubiyetin ardından, kupada galibiyetle toparlanmak istiyor. Almanya 2. Bundesliga temsilcilerinden Hamburg, Almanya DFB Kupası’nda Braunschweig ve Nürnberg’i mağlup ederek, Son 16 Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Bundesliga ekiplerinden Köln ile karşı karşıya gelecek olan Tim Walter’in öğrencileri, Almanya 2. Bundesliga’da ise zirve mücadelesi veriyor. Yoluna liderin 6 puan gerisinde, 5. sırada devam eden konuk ekip, son 3 lig sınavından 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup ayrılmayı başardı. 19 haftada 2 kez mağlup olan Hamburg, Wlater yönetiminde kolay kolay maç kaybetmiyor. Almanya Bundesliga ekibi Köln, son haftalarda sergilediği iyi futbolla dikkat çekiyor. Ev sahibi 2. Bundesliga’da mücadele eden Hamburg’u mağlup etmeyi başaracaktır.

St. Pauli – Dortmund: H2, 1.75 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Borussia Dortmund, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu kapsamında St. Pauli deplasmanına konuk olacak. 18 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak maçın yayın ekranı Spor SMART. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan St. Pauli, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda Dortmund karşısına, Almanya 2. Bundesliga’nın lideri olarak çıkacak. Ligde 19 haftayı 11 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakırken, topladığı 37 puanla en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer aldı. Ev sahibi bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta puan kaybetti. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Timo Schultz’un öğrencileri, son 3 maçta tam 6 gol yedi. Zor günler geçiren St. Pauli, sürpriz bir kupa galibiyetiyle yükselişe geçmek istiyor. Borussia Dortmund, sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yaptı. Marco Rose ve öğrencileri sezonun ikinci yarısını Frankfurt deplasmanında açarken, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden 3-2’lik harika bir galibiyet çıkardı ve lider ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi. Geçtiğimiz hafta ise evinde galibiyetlerine devam eden Borussia Dortmund, Freiburg karşısında 5-1’lik galibiyetle, zirve takibine kayıpsız devam etti. Hücum hattında 2 haftadır harikalar yaratan Dortmund cephesinde, Haaland lige damga vurmaya devam etti. Almanya DFB Kupası’nda, Wehen ve Ingolstadt engellerini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran Dortmund, şampiyonluğun favorileri arasında yer alırken, galibiyetlerine St. Pauli deplasmanında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına harika bir geri dönüş yaoan Dortmund, farklı galibiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda tam gaz devam edecektir. Konuk ekibin deplasmanda farklı galibiyet alacağını düşünüyorum.

1860 München – Karlsruher: MS 2, 2.50 (iddaa) – 2.90 (Bets10) ; 1860 München evinde Karlsruher’i konuk edecek. 18 Ocak Salı akşamı sahne alacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesi, Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken Spor SMART 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 1860 München, Almanya DFB Kupası’nda şuana kadar Darmstadt ve Schalke 04’ü mağlup etmeyi başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. Ev sahibi kupanın sürpriz performanslarından birine imza atarken, Almanya 3. Lig’de ise son 3 haftayı galibiyetle geçirdi. 3 haftada farklı galibiyetlere imza atan ev sahibi, attığı 8 gole karşılık kalesinde 2 gole izin verdi. Ligde formunun zirvesine yükselen 1860 München, 8. sıraya kadar yükseldi ve üst sıraları zorlamaya devam etti. 2. Bundesliga ekiplerini gerisinde bırakarak kupada yoluna devam eden ev sahibi, Karlsruher karşısında bu başarıyı tekrarlamak istiyor. Almanya 2. Bundesliga temsilcisi Karlsruher, Almanya DFB Kupası’nda sürpriz bir galibiyete imza attı. 2. Tur kapsamında Leverkusen deplasmanına konuk olan Karlsruher, Bundesliga temsilcisini 2-1’lik galibiyetle elemeyi başardı ve Son 16 biletini aldı. Almanya 2. Bundesliga serüvenine 10. sırada devam eden Christian Eichner’in öğrencileri, üst sıra savaşından uzak kaldı. 19 haftadan 6 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 3 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı. Karlsruher, son 2 hafta Rostock ve Darmstadt ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekip gol sorunu yaşamazken, savunmada önemli açıklar verdi. 2. Bundesliga temsilcisi Karlsruher, iyi DFB Kupası performansını deplasmanda sürdürecek ve Son 16 mücadelesinde kazanan taraf olacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.82

Bets10 Bahis Oranı: 10.23