Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Tottenham İddaa Tahmini 19.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 8 maçtır mağlubiyet yaşamayan Tottenham deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Leicester City ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 3.05, beraberlik 3.55, Tottenham kazanır ise 2.36 olarak açıklanmış.

Leicester City’de Eksikler Var 

Leicester City, covid sıkıntısı en fazla yaşayan takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Burnley ile oynayacakları karşılaşma, covid önlemleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Son 3 maçı da covid sebebiyle ertelenen Leicester City, Premier lig’de son maçında Liverpool’u 1-0 mağlup etmiş ve 3 puanın sahibi olmuştu. Üst sıra takibini sürdürmek isteyen Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta Tottenham ile karşılaşacak. Maç öncesinde Leicester City’de Kelechı Iheanacho, Napmalys Mendy ve Daniel Amartey milli takım kadrosunda yer alıyor. Wesley Fofana, Jamie Vardy, Jonny Evans ve Çağlar Söyüncü’nün ise sakatlıkları var.

Tottenham’da Hedef Üst Sıralar 

Tottenham, bildiğimiz gibi Premier Lig’de üst üste puanlar toplamaya başladı. Antonio Conte yönetiminde çıktıkları 8 Premier Lig maçında da mağlubiyet yüzü görmediler. Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal ile oynayacakları karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de geride kalan 18 haftada 33 puan toplayan Londra ekibi, 6. sırada yer alıyor. 3. sırada yer alan Chelsea’ye nazaran Tottenham’ın 4 maçının eksik olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Tottenham’da Heung Min Son ve Cristian Romero sakat olan isimler.

Leicester City – Tottenham Maç Bilgileri

Leicester City – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Kelechı Iheanacho, Napmalys Mendy ve Daniel Amartey milli takım kadrosunda yer alıyor. Wesley Fofana, Jamie Vardy, Jonny Evans ve Çağlar Söyüncü’nün ise sakatlıkları var. Tottenham’da Heung Min Son ve Cristian Romero sakat olan isimler.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Ademola Lookman, Ayoze Perez

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Joe Rodon, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Lucas Moura, Oliver Skipp, Dele Alli, Hary Kane

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek riskli. İki takımda ilk 6’yı hedefliyor. Leicester City ve Tottenham’ın son maçları hep gollü geçiyor. Yine benzer bir maç olur. King Power’da iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, dramatik bir galibiyet aldı. Leicester City’i 1 dakikada buldukları 2 golle 3-2 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini sürdürdüler.