Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Manchester United İddaa Tahmini 19.01.2022

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdüren Manchester United, Brentford deplasmanına konuk oluyor. Karşılaşma S SPORT kanalından canlı yayınlanacak ve saat 23.00’de başlayacak.

Brentford ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 4.80 beraberlik tercihinin 3.75, Manchester United galibiyetinin ise 1.79 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford’un İşi Zor 

Brentford, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anfield’da Liverpool’un konuğu olan Brentford, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Liverpool’a karşı çok fazla etkili olamadılar. Bİr önceki hafta ise Southampton deplasmanında 4-1 kaybetmişlerdi. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybeden Thomas Frank’ın ekibi, düşüşe geçmiş durumda. Bu hafta ise Manchester United’ı konuk edecekler ve işleri yine zor olacak. Maç öncesinde Brentford’da David Raya, Charlie Goode ve Josh Dasilva sakat. Frank Onyeka’nın ise milli takım kampında olduğunu belirtelim. 

Manchester United’da Moraller Bozuk

Manchester United, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanından galibiyet çıkartamadı. Bruno Fernandes’in golleriyle 2-0 öne geçtiler ama yine de galibiyet alamadılar. Jacob Ramsey ve Coutinho’nun gollerine engel olamayan Manchester United, Aston Villa deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Galibiyeti kaçıran Manchester United’da moraller bozuk. Wolverhampton ve Aston Villa maçlarından sadece 1 puan çıkartabilen Ralf Rangnick’in ekibi, bu hafta Brentford karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Manchester United’da Eric Baily milli takım kampında olduğu için forma giyemeyecek.

Brentford – Manchester United Maç Bilgileri

Brentford – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da David Raya, Charlie Goode ve Josh Dasilva sakat. Frank Onyeka’nın ise milli takım kampında olduğunu belirtelim. Manchester United’da Eric Baily milli takım kampında olduğu için forma giyemeyecek.  

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: Alvaro Fernandez, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, Nemanja Matic, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi. Son haftaların formsuz takımı Brentford karşısında kazanırlar ilk 4 umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2 Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, 2. Yarıda bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Brentford’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiler.