LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Osasuna İddaa Tahmini 19.01.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Celta Vigo iç sahada, Osasuna karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 21.00’de start alacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Celta Vigo ile Osasuna takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Celta Vigo galibiyetine 1.99, beraberlik tercihine 3.40, Osasuna galibiyetine ise 4.20 verildiğini görüyoruz.

Celta Vigo Favori Taraf

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta sonu Kral Kupası’nda maç oynamadı. Son 32 turunda Bakeares’e deplasmanda 2-1 kaybettiler ve Kral Kupası’ndan elendiler. La Liga’da ise oynadıkları son karşılaşmada Real Sociedad’a 1-0 kaybeden Celta Vigo, 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Mallorca, Espanyol ve Real Betis karşısında topladıkları 7 puan ile 3 maçlık yenilmezlik serileri sona emiş oldu. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Celta Vigo, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Osasuna Evinde Kazandı

Osasuna, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada 3 puan almayı başardı. El Sadar’da Cadiz’i konuk eden Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 10 maç aradan sonar kazanmayı başaran Osasuna, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Son haftalarda deplasmanda puan almakta zorlanan Osasuna, son 5 deplasman maçından da galibiyet çıkartamadı. Üstelik La Liga’da oynadıkları son 5 deplasman maçında da gol atmayı başaramadılar. Bu hafta Osasuna’da Jesus Areso’nun sakatlığı sürüyor.

Celta Vigo – Osasuna Maç Bilgileri

Celta Vigo – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Jesus Areso’nun sakatlığı sürüyor

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Celta Vigo, maçın favorisi. Balaidos’da konuk edecekleri Osasuna’yı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Osasuna’yı Hugo Mallo ve Santi Mina’nın golleriyle 2-0 mağlup ettiler.