LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Sevilla İddaa Tahmini 19.01.2022

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Valencia ile Sevilla karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma saat 23.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Valencia ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 3.25, beraberlik 3.30, Sevilla kazanır ise 2.36 olarak açıklanmış.

Valencia Sürpriz Peşinde

Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Kral Kupası’nda Baleares deplasmanına konuk olmuştu. Rakibini 1-0 mağlup etmeyiş başaran Valencia, bir üst tura yükselmeyi başardı. La Liga’da ise son 2 haftada puan almayı başaramadılar. Espanyol’a 2-1 mağlup olan Valencia, Real Madrid deplasmanında ise 4-1 kaybetti. Son 2 maçta da mağlup olan Yarasalar, La Liga’da 10. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Bu hafta ise Mestalla’da Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Valencia’da Helder Costa, Maxi Gomez, Toni Lato covid, Carlos Soler ve Gabriel Paulista ise sakat.

Sevilla Zirve Takibini Sürdürüyor

Sevilla, bildiğimiz gibi La Liga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Getafe’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler. La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmada 16 puan toplayan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, 2. Sırada bulunuyor. Lider Real Madrid’in 5 puan gerisindeler. Bu hafta Mestalla’da Valencia karşısında kazanırlarsa, aradaki puan farkı 2’ye inecek. Sezonun en dikkat çeken takımlarından biri olan Sevilla, hafta sonu ise Kral Kupası’nda Real Betis’e 2-1 kaybederek kupaya veda etti. Maç öncesinde Sevilla’da En Nesyri, Bono ve Munir El Haddadi’nin milli takımda olduklarını belirtelim. Jesus Navas, Erik Lamela ve Suso ise sakat.

Valencia – Sevilla Maç Bilgileri

Valencia – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Helder Costa, Maxi Gomez, Toni Lato covid, Carlos Soler ve Gabriel Paulista ise sakat. Sevilla’da En Nesyri, Bono ve Munir El Haddadi’nin milli takımda olduklarını belirtelim. Jesus Navas, Erik Lamela ve Suso ise sakat.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Omar Alderete, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro Maranhao

Sevilla'nın11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Diego Carlos, Jules Kounde, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Valencia, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Formda Sevilla karşısında da işleri pek kolay değil. Sevilla, favori taraf. Mestalla’da Valencia karşısında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 2.02

Bets10 Oranı: MS 2 Oran 2.36

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 2 puan bıraktı. Mestalla’da öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadele 1-1 sona erdi.