Hoffenheim – Freiburg İddaa Tahmini 19.01.2022

D-Smart GO ekranlarından 19 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Hoffenheim ile Freiburg kozlarını paylaşacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Hoffenheim galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.75, Freiburg galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.25 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Seriyi Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Union Berlin deplasmanına konuk olan Hoffenheim, 7 maçlık yenilmezlik serisiyle harika bir ivme yakalarken, üst sıraların kritik mücadelesinde 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. En yakın rakibine mağlup olsa da, yoluna 4. sırada devam etmeyi başaran Sebastian Hoeness’in öğrencileri, Bundesliga’da üst sıralara damga vurmaya devam ediyor. Union Berlin deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamayan Hoffenheim, 7 maç sonra gelen mağlubiyeti kupada telafi etmek istiyor. Almanya DFB Kupası’nda sırasıyla Viktoria Köln ve Holstein Kiel’i mağlup ederek, Son 16 biletine uzanan ev sahibi, ligde 2-1 mağlup ettiği rakibini kupada da devirmek istiyor.

Freiburg Haftayı Hezimetle Kapattı

Freiburg konuk olduğu Dortmund deplasmanından hezimetle döndü. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta deplasmana 4 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkan Christian Streich’in öğrencileri, en yakın rakipleri arasında yer alan Dortmund karşısında etkisiz kalırken, kötü futbolunun bedelini ağır ödedi. Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 10 haftadan tek başına namağlup çıkmayı başararak, tüm dikkatleri üzerine toplayan Freiburg, son 9 haftada ise önemli puan kayıpları yaşadı. 6. sıraya kadar gerileyen Freiburg, hatanın telafisi olmadığı Almanya DFB Kupası’nda galibiyeti hedefliyor. Konuk ekip kupa serüveninde Würzburger ve e Osnabruck engellerini geride bıraktı.

Hoffenheim – Freiburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma D Smart GO ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Bicakcic, Gacinovic, Grillitsch, John, Kaderabek, Kasim ve Skov sakat. Samassekou milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Freiburg cephesinde ise Flekken, Schlotterbeck ve Sildillia’nın sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Sebastian Rudy, Raum, Dennis Geiger, Vogt, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Kübler, Günter, Dominique Heintz, Roland Sallai, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlasalar da, geçtiğimiz haftayı mağlup kapatan iki ezeli rakip, DFB Kupası’nda kazanmak istiyor. İki takımında karşılaşmada gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleye, Freiburg 4 golle damgasını vurdu ve deplasmandan galip çıkmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.