Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers – Saint Etienne İddaa Tahmini 26.01.2022

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 26 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00‘de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Angers ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek.

Bets10, Angers galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.40, Saint Etienne galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.91, beraberliğe 2.20, konuk ekibe ise 2.95 oran veriyor.

Angers Evinde Kazanmayı Bildi

Angers, Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biriydi. Ev sahibi iç sahada konuk ettiği Troyes karşısında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik galibiyete uzandı. Mücadelenin 11. dakikasında 1-0 geriye düşen Angers, 26. dakikada Mangani’nin penaltı golüyle beraberliği yakalarken, 37. dakikada sahneye tekrar Mangani çıktı ve tekrar penaltı golüyle rakip fileleri sarsarken, takımına 3 puanı getirdi. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısına Clermont ve Montpellier mağlubiyetleriyle başlayan Angers, Lorient karşısında aldığı golsüz beraberlikle toparlanma sinyalleri verirken, geçtiğimiz hafta sezonun ikinci yarısındaki en iyi performansını sergileyerek kazandı. Düşme hattı ile farkı 10’a çıkaran Gerald Baticle’nin öğrencileri, Ligue 1 sahnesinde rahat bir nefes aldı.

Saint Etienne Dipten Kurtulamadı

Saint Etienne cephesinde Fransa Ligue 1’in son 7 haftası mağlubiyetlerle son buldu. Sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak noktalayan konuk ekip, kötü gidişata çare olarak göreve Pascal Dupraz’ı getirirse de, teknik adam değişikliği kötü gidişata çare olmadı ve Saint Etienne sezonun ikinci yarısında da zayıf halka olmaya devam etti. Son olarak geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanında Rhône dersine çıkan konuk ekip, deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, son 7 haftanın 5’inde rakip fileleri havalandıramadı. Transfer döneminde Paul Bernardoni ve sağ bek Sada Thioub’u kiralık olarak kadrosuna katan Saint Etienne’inn kadrosu hala Ligue 1 sahnesi için yeterli değil. Küme düşme adayları arasında başı çeken konuk ekip, Angers deplasmanında sürpriz arayacak.

Angers – Saint Etienne Maç Bilgileri

Angers – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Clément Turpin. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Cho, Ould Khaled ve Thomas sakat. Bahoken, Boufal, Ebosse ve Ounahi milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Saint Etienne cephesinde ise Boudebouz, Gnagnon, Hamouma ve Trauco’nun sakatlığı bulunuyor. Bouanga, Khazri, Moukoudi, Neyou ve Sow milli takım sebebiyle kadroda yer almayacak.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Abdoulaye Bamba, Traore, Mendy, Manceau, Mangani, Cabot, Fulgini, Bentaleb, Ninga, Brahimi.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Bakayoko, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Macon, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta iç sahada kazanan Angers, 3 hafta sonra yeniden galibiyete kavuştu. Ev sahibi iç sahada galibiyetlerine devam edecek ve ligin zayıf halkası Saint Etienne karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Batista Mendy kendi kalesine attı, 90 dakika sonunda kazanan Saint Etienne oldu. Ligin zayıf halkası deplasmanda sürpriz bir galibiyet aldı.