Şili Arjantin İddaa Tahmini 28.01.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 15. Maçında Arjantin deplasmanda, Şili’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 03.15’de nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Şili ve Arjantin arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Şili kazanır 2.65, beraberlik 3.20, Arjantin kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Şili’nin Hedefi İlk 4

Şili, grupta 6. Sırada yer alıyor. Üst üste alınan 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Ekvador’u konuk eden Şili, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta 3 maç aradan sonra kaybeden Martin Lasarte’nin öğrencileri, ilk 4 hattının 1 puan gerisinde yer alıyor. Grupta oynadıkları 14 karşılaşmada 4 galibiyetleri var ve bu hafta, 2. Sırada yer alan Arjantin ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Şili’de Arturo Vidal’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Arjantin’in Mağlubiyeti Yok

Arjantin, grupta 2. Sırada yer alıyor. Lider Brezilya’nın 6 puan gerisindeler. Oynadığı 13 karşılaşmada henüz mağlubiyeti bulunmayan Arjantin, grupta mağlubiyet yaşamayan 2 takımdan biri. Aralık ayında Uruguay ve Brezilya ile karşı karşıya gelen Tangocular, bu maçlardan 4 puan çıkartmayı başardı. Arjantin bugün kazanırsa, Dünya Kupası bileti almayı garantileyecek. Lionel Scaloni’nin öğrencileri, grupta oynadığı son karşılaşmada lider Brezilya ile golsüz berabere kalmıştı.

Şili – Arjantin Maç Bilgileri

Şili – Arjantin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 03.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nacional Julio Martínez Prádanos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Şili’de Arturo Vidal’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Şili’nin ilk 11’i Belli mi?

Şili’nin muhtemel kadrosu: Claudio Bravo, Eugenio Mena, Guillermo Maripan, Mauricio Isla, Francisco Sierralta, Gary Medel, Claudio Baeza, Diego Valdes, Marcelino Nunez, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez

İddaa Tahmini

Şili, grupta oynadığı son maçta Ekvador’a 2-0 kaybetmişti. Gruptan çıkma şansları da tehlikeye girdi. Arjantin, bana göre favori taraf. Lionel Scaloni’nin öğrencilerinden 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.55

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arjantin, Dünya Kupası biletini kaptı. Şili’yi deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve Dünya Kupası’na katılmayı garantilediler.