İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.01.2022

28 Ocak Cuma günü için Güney Amerika Eleme grubu maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Ekvador – Brezilya: KGVAR, 1.92 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Ekvador, üst üste galibiyetler alarak gruptan çıkma umutlarını sürdürüyor. Aralık ayında Venezuela ve Şili ile karşılaşan Ekvador, rakiplerini mağlup etmeyi başardı ve 3. Sıradaki yerini korudu. Venezuela’yı 1-0, Şili’yi ise 2-0 ile geçmeyi başardılar. Grupta oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Gustavo Alfaro’nun öğrencileri, Brezilya ve Arjantin’in ardından grupta en fazla puan toplayan 3. Takım. Bu hafta ise lider Brezilya’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Ekvador’da önemli bir eksik bulunmuyor. Brezilya’da moraller yerinde. Grupta oynadığı 13 maçta 35 puan toplayan Tite’nin öğrencileri, liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Arjantin’in 6 puan önündeler. Aralık ayında Kolombiya ve Arjantin ile karşılaşan Brezilya, bu maçlardan 4 puan çıkartmıştı. Kolombiya’yı 1-0 mağlup eden Brezilya, Arjantin deplasmanında ise golsüz berabere kaldı. Kolombiya karşısında alınan 3 puan ile Dünya Kupası’na katılmayı garantileyen Brezilya’nın kalan 4 maçını kaybetse bile, Dünya Kupası’na katılması kesinleşmiş durumda. Brezilya, grupta oynanan ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Tite’nin öğrencileri, son 2 deplasman maçında galibiyet alamadı. Kolombiya ve Arjantin ile berabere kaldılar. Ekvador, kazanarak umutlarını arttırmak istiyor. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Paraguay – Uruguay: 2.5 ALT, 1.41 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Paraguay’ın gruptan çıkma şansı yok denecek kadar az. En azından 5. Sıra için umutları devam ediyor. Grupta oynadığı son karşılaşmada Kolombiya deplasmanına konuk olan Paraguay, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Eduardo Berrizzo’nun görevden alınmasının ardından Guillermo Schelotto ile anlaşma sağlandı. Grupta oynadığı 14 karşılaşmada 13 puan toplayan Paraguay, son sıradaki Venezuela’nın bir basamak üstünde 9. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Paraguay’da Adrian Cubas kart cezalısı. Uruguay, Aralık ayında oynadığı karşılaşmalardan puan çıkartamadı. Önce Arjantin’e 1-0, ardından ise Bolivya’ya 3-0 mağlup oldular. Üst üste 4 maçtır kaybeden ve son 5 maçından ise galibiyet çıkartamayan Diego Alonso’nun öğrencileri, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. 16 puan ile 7. Sırada yer alan Uruguay’ın ilk 4 ile arasında 6 puanlık fark bulunuyor. Son dönemde üst üste mağlubiyetler alan Uruguay’ın bu hafta Paraguay deplasmanında da işi pek kolay değil. Uruguay, maçın favorisi ama son maçlarda hiç güven vermediler. Grupta sadece 4 galibiyetleri var. Son 5 maçta sadece 1 gol atabildiler. Paragauy’da hücumda etkisiz. Kısır bir maç olur. 2.5 gol altı öncelikli tercihim.

Şili – Arjantin: MS 2, 2.55 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; Şili, grupta 6. Sırada yer alıyor. Üst üste alınan 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Ekvador’u konuk eden Şili, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta 3 maç aradan sonra kaybeden Martin Lasarte’nin öğrencileri, ilk 4 hattının 1 puan gerisinde yer alıyor. Grupta oynadıkları 14 karşılaşmada 4 galibiyetleri var ve bu hafta, 2. Sırada yer alan Arjantin ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Şili’de Arturo Vidal’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Arjantin, grupta 2. Sırada yer alıyor. Lider Brezilya’nın 6 puan gerisindeler. Oynadığı 13 karşılaşmada henüz mağlubiyeti bulunmayan Arjantin, grupta mağlubiyet yaşamayan 2 takımdan biri. Aralık ayında Uruguay ve Brezilya ile karşı karşıya gelen Tangocular, bu maçlardan 4 puan çıkartmayı başardı. Arjantin bugün kazanırsa, Dünya Kupası bileti almayı garantileyecek. Lionel Scaloni’nin öğrencileri, grupta oynadığı son karşılaşmada lider Brezilya ile golsüz berabere kalmıştı. Şili, grupta oynadığı son maçta Ekvador’a 2-0 kaybetmişti. Gruptan çıkma şansları da tehlikeye girdi. Arjantin, bana göre favori taraf. Lionel Scaloni’nin öğrencilerinden 3 puan beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 6.90

Bets10 Bahis Oranı: 8.88