Kolombiya Peru İddaa Tahmini 29.01.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri grubunda heyecan devam ediyor. Peru deplasmanda, Kolombiya’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 0.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Kolombiya ile Peru takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Kolombiya galibiyetine 1.75, beraberlik tercihine 3.50, Peru galibiyetine ise 5.50 verildiğini görüyoruz.

Kolombiya’da Puan Kayıpları

Kolombiya’da işler yolunda gitmiyor. Aralık ayında Brezilya ve Paraguay ile karşı karşıya gelen Kolombiya, bu karşılaşmalardan sadece 1 puan çıkartabildi. Brezilya’ya 1-0 kaybeden Reinaldo Rueda’nın ekibi,  Paraguay ile de golsüz berabere kalmıştı. Son 5 maçtan da galibiyet alamadan ayrılan Kolombiya, grupta 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada, Peru’yu konuk edecekler. Son 5 maçta galibiyet alamayan ve gol atamayan Kolombiya’yı zor bir maç bekliyor.

Peru Umutlarını Sürdürüyor

Peru, Dünya Kupası’na katılma umutlarını sürdürüyor. Aralık ayında Bolivya ve Venezuela ile karşılaşan Ricardo Gareca’nın öğrencileri, bu maçlardan galibiyet ile ayrıldı ve 2 maçta 6 puan topladı. Puanını 17’ye yükselten Peru, 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta Kolombiya deplasmanına konuk olacaklar ve Kolombiya ile eşit puana sahipler. Peru’nun bu deplasmanda alacağı 1 puanın bile ilk 4 yarışı açısından önemi büyük. Maç öncesinde Peru’da önemli bir eksik yok.

Kolombiya – Peru Maç Bilgileri

Kolombiya – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 00.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roberto Melendez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kolombiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kolombiya’nın muhtemel kadrosu: Camilo Vargas, Juan Cuadrado, Johan Mojica, Luis Orejuela, Davinson Sanchez, Jeison Murillo, Jefferson Lerma, Luis Diaz, James Rodriguez, Mateus Uribe, Duvan Zapata

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Santiago Armeno, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Kolombiya’nın son dönemdeki futbolu hiç güven vermiyor. Grupta üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar ve gol atamıyorlar. Peru karşısında da işleri kolay değil. Kolombiya’nın son 5 maçı da 2.5 gol altı bitti. Yine benzer bir maç izleriz. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.45

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Peru, altın değerinde bir 3 puan aldı. Kolombiya’yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.