PSG Nice İddaa Tahmini 31.01.2022

31 Ocak Pazartesi akşamı, Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında, Ligue 1’in lideri PSG ile en yakın takipçisi Nice karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:15‘te sahne alacak dev mücadeleyi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Parc des Princes Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, PSG galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.75, Nice galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

PSG İç Sahada Namağlup

Fransa Ligue 1’de haftayı 4-0’lık Reims galibiyetiyle kapatan PSG, yenilmezlik serisini 13 haftaya çıkarırken, en yakın rakibinin 11 puan üzerinde liderliğini sürdürdü. Son 13 haftadan 8 galibiyet, 5 beraberlikle ayrılan ev sahibi, 22 hafta sonunda ise sadece Rennes deplasmanından eli boş döndü. Neymar ve Messi’nin yokluğunda Lorient ve Lyon ile 1-1 berabere kalan PSG, son 2 haftada ise Brest ve Reims’i gol dahi yemeden, farklı skorlarla mağlup etti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, Şampiyonlar Ligi ve Fransa Kupası’nda ise Son 16 mücadelesi verecek. Fransa Kupası kapsamında Feignies ve Vannes OC karşısında rahat galibiyetler alan PSG, üç kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Ev sahibi 3 kulvarda birden iç sahada henüz maç kaybetmedi.

Nice Lidere Geçit Vermedi

Nice son haftalarda Fransa Ligue 1’e damga vurdu. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Metz deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, 90 dakika sonunda rakibine sadece 1 isabetli şut şansı verirken, Gouiri’nin damga vurduğu maçtan rahat bir galibiyet aldı. Son 5 lig maçından 5 galibiyetle çıkmayı başaran Nice, lider PSG’nin 11 puan gerisinde, liderin en yakın takipçisi olarak şampiyonluk umutlarını koruyor. Ligue 1’in son şampiyon hocası Galtier ile sezona başlayan Nice cephesinde, teknik adam etkisini gösteriyor. İki kulvarda birden iddiasını koruyan Nice, Fransa Ligue 1’de şampiyonluk mücadelesi verdiği PSG ile Fransa Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Konuk ekip ligde deplasman faktörüne rağmen rakibine galibiyet şansı tanımamış ve haftayı golsüz beraberlikle tamamlamıştı.

PSG – Nice Maç Bilgileri

PSG – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.15’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremie Pignard. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Bernat, Kurzawa, Letellier, Navas ve Neymar sakat. Diallo, Gueye ve Hakimi milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Nice cephesinde ise Robson Bambu’nun sakatlığı bulunuyor. Atal ve Lemina milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Sergio Ramos, Kehrer, Marquinhos, Leandro Paredes, Eric Dina, Kimpembe, Messi,Marco Verratti, Mbappe, Wijnaldum.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Amavi, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Rosario, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in iki formda takımı karşı karşıya gelecek. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Ligde birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayan PSG ile Nice’in, kupa maçının ilk 45 dakikasında da birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.15

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Taraflar mücadelenin ilk 45 dakikasında skor üretemedi. İki ezeli rakip ikinci yarıda da birbirlerine geçit vermezken, normal süresi ve uzatmaları golsüz beraberlikle sona eren mücadelede, seri penaltılarla çeyrek finalist olmayı başaran taraf Nice oldu. Kazananları tebrik ederiz.