TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 06.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Alanyaspor evinde, Galatasaray’ı konuk edecek. Zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Alanyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 2.55, beraberlik 3.55, Galatasaray kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış. 

Alanyaspor’da Moraller Yerinde

Alanyaspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya başlayan Akdeniz ekibi, 2 hafta önce Giresunspor deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönmeyi başarmıştı. Son 3 maçtan da galibiyet ile ayrılan Alanyaspor, 5 maçtır ise mağlubiyet yüzü görmedi. Süper Lig’de bu hafta, Galatasaray’ı konuk edecekler. Galatasaray karşısında maçın favorisi olan Alanyaspor’da Tayfur Bingöl, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Famara Diehiou ise milli takımda. 

Galatasaray’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Galatasaray, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. 2 hafta önce Trabzonspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Üstelik 1-0 öne geçtikleri karşılaşmadan puan alamadılar. Domenec Torrent yönetiminde oynadığı 4 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Galatasaray, düşme hattının 2 basamak üzerinde. Bu hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray’ı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Sacha Boey, Fatih Öztürk, Mbaye Diagne ve Fernando Muslera’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Alanyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Alanyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Tayfur Bingöl, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Famara Diehiou ise milli takımda. Galatasaray’da Fatih Öztürk, Mbaye Diagne ve Fernando Muslera’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Wilson Eduardo

Galatasaray’ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Olimpu Morutan, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Galatasaray, son haftalarda kalesinde çok gol görüyor. Öte yandan Alanyaspor’da üst üste 3 maçtır kazandı ve moralliler. Alanya’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da puan kayıpları devam etti. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanından 1 puan ile dönen Galatasaray’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı.