LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Atletico Madrid İddaa Tahmini 06.02.2022

İspanya La Liga’da üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Atletico Madrid deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Barcelona galibiyetine 2.27, beraberlik tercihine 3.50, Atletico Madrid galibiyetine ise 3.25 verildiğini görüyoruz.

Barcelona Galibiyet Peşinde

Barcelona, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Alaves’i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Frenkie De Jong’un tek golüyle 3 puanı alan Barcelona, yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttı. La Liga’da üst üste 6 maçtır mağlubiyet yaşamayan Xavi’nin ekibi, 35 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Yeni transferlerden Aubameyang ve Adama Traore, görev verilmesi halinde Atletico Madrid karşısında forma giyebilecek. Maç öncesinde Barcelona’da Eric Garcia, Sergi Roberto, Samuel Umtiti ve Ansu Fati’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid’den Geri Dönüş

Atletico Madrid, 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Valencia karşısında 3 puan almayı başardı. 2-0 geriye düştükleri karşılaşmada, 2. Yarıda buldukları 3 golle maçı 3-2 kazandılar ve harika bir geri dönüşe imza attılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Diego Simeone’nin ekibi, La Liga’da 4. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Barcelona’nın 1 puan üzerindeler. Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacak Atletico Madrid, sezonun ilk yarısında oynanan maçı Wanda Metropolitano’da 2-0 kazanmıştı. Maç öncesinde Atletico Madrid’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Eric Garcia, Sergi Roberto, Samuel Umtiti ve Ansu Fati’nin sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergino Dest, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Clement Lenglet, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Ricardo Puig, Ousmane Dembele, Memphis Depay, Luuk De Jong

Atletico Madrid’in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Marcos Llorente, Thomas Lemar, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Haftanın en önemli maçı. İki takımda kazanarak, üst sıralarda yer almak istiyor. Camp Nou’da iki takımında gol bulmasını bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid’de puan kayıpları devam etti. Camp Nou’da Barcelona’ya 4-2 kaybettiler.