LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Real Sociedad İddaa Tahmini 06.02.2022

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdürmek isteyen Valencia evinde, Real Sociedad’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Valencia ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 2.80, beraberlik 3.40, Real Sociedad kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Valencia 4 Maçtır Kazanamıyor

Valencia, La Liga’da son 4 maçtan da galibiyet alamadan ayrıldı. 2 hafta önce Atletico Madrid deplasmanına konuk oldular ve uzatmalarda yedikleri arka arkaya gollerle maçı 3-2 kaybettiler. Üst üste 4. Maçtan da galibiyet çıkartamayan Valencia, 10. Sıraya kadar geriledi. Kral Kupası’nda ise Cadiz’i 2-1 ile geçerek moral bulan Jose Bordalas’ın ekibi, adını yarı finale yazdırdı. Bu hafta La Liga’da Real Sociedad’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Omar Alderete, Gabriel Paulista ve Jasper Cillessen’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad Kral Kupası’ndan Elendi

Real Sociedad, 2 hafta önce Anoeta’da konuk ettiği Getafe ile golsüz berabere kaldı. Rakibi karşısında kazanmaları bekleniyordu ama vasat bir performans gösterdiler ve 2 puan bıraktılar. Hafta içi ise Anoeta’da Kral Kupası’nda Real Betis’i konuk eden Imanol’un ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve kupaya veda etti. Son haftalarda hiç güven vermeyen Bask ekibi, bu hafta La Liga’da Valencia’ya konuk olacak. Maç öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları sürüyor.

Valencia – Real Sociedad Maç Bilgileri

Valencia – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Omar Alderete, Gabriel Paulista ve Jasper Cillessen’in sakatlıkları devam ediyor. Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları sürüyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Toni Lato, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro, Maxi Gomez

Real Sociedad'ın Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, Rafinha, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Valencia, son haftalarda La Liga’da galibiyet almakta zorlanıyor. Real Sociedad ise hafta içi Real Betis’e farklı kaybetti ve kupadan elendi. Valencia’dan bu hafta en az 1 puan bekliyorum. Real Sociedad’a kaybetmezler.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.40

Rexbet Oranı: 10 (ç), Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia ile Real Sociedad, golsüz berabere kaldı. Mestalla’dan kazanan çıkmadı ve taraflar 1’er puanı paylaştı.