TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Antalyaspor İddaa Tahmini 06.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan Antalyaspor deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.79, beraberlik 3.95, Antalyaspor kazanır ise 4.70 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 3 Puan Peşinde 

Beşiktaş, Süper Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. 2 hafta önce Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Necip Uysal’ın yaptırdığı penaltı neticesinde 2 puan bırakan Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmadan da puan almayı başardı. Vodafone Park’ta üst üste 3 maçtır kazanıyorlar ve bu hafta konuk edecekleri Antalyaspor karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou, Umut Meraş, Mert Günok ve Josed De Souza’nın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. 

Antalyaspor Düşme Hattında 

Antalyaspor, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada Gaziantep FK ile karşı karşıya gelen Kırmızı Beyazlılar, rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. Süper Lig’de son. 7 maçından da galibiyet çıkartamayan Nuri Şahin’in öğrencileri, düşme hattına kadar geriledi. Bu hafta ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacaklar. Transfer döneminde Luiz Adriano, Admir Mehmedi, Fernando Martins ve Alessane Ndao gibi önemli isimleri kadrosuna katan Antalyaspor, bu hafta Beşiktaş deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Beşiktaş – Antalyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Kevin Nkoudou, Umut Meraş, Mert Günok ve Josed De Souza’nın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. Antalyaspor’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Atiba, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

Antalyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Houssam Ghacha, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Antalyaspor, üst üste 7 maçtır galibiyet alamıyor ve düşme hattındalar. Devre arasında 4 önemli takviye yaptılar ve bu hafta reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum. Vodafone Park’ta iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, yoğun baskı kurduğu ve pozisyonlar bulduğu maçtan 3 puan çıkartamadı. Antalyaspor ile golsüz berabere kaldılar.