TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Altay İddaa Tahmini 06.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Altay deplasmanda, Göztepe’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak seyredebilirsiniz.

Göztepe – Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Göztepe kazanır 1.94, beraberlik 3.70, Altay kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış. 

Göztepe Düşme Hattından Çıkmayı Başardı 

Göztepe’de yüzler gülüyor. Süper Lig’de üst üste galibiyetler alarak düşme hattının üzerine çıkmayı başaran İzmir ekibi, son haftaların formda takımlarından biri haline geldi. 2 hafta önce Başakşehir deplasmanına konuk olan Nestor El Maestro’nun ekibi, rakibinie 2-1 mağlup etmeyi başardı ve son 4 maçta 4. galibiyetini elde etti. Sarı Kırmızılılar, üst üste alınan galibiyetler ile düşme hattının da üzerine çıktı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Altay karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. 

Altay 8 Maçtır Kaybetmiyor 

Altay, üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada Konyaspor’u konuk eden Altay, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 8. yenilgisini yaşayan İzmir ekibi, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. En son galibiyetini Eylül ayında alan Altay, tam 16 maçtır galibiyete hasret durumda. Bu hafta ise formda Göztepe’ye konuk olacaklar. İzmir derbisi öncesinde Altay’da Ceyhun Gülselam ve Cesar Pinares kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Göztepe – Altay Maç Bilgileri

Göztepe – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Ceyhun Gülselam ve Cesar Pinares kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım, Khaly Thiam, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini          

Göztepe, maçın favorisi. Son haftalarda önemli bir çıkış yakaladılar. Düşme hattındaki Altay karşısında da kazanırlar ve yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.94

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Altay, Süper Lig’de aylar sonra 3 puan sevinci yaşadı. İzmir derbisinde Göztepe’yi 2-0 mağlup ettiler.