İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.02.2022

7 Şubat Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan 3 müsabakayı kupon olarak hazırladım. Yeni haftanın ilk gününde kazanmanızı dilerim.

Salernitana – Spezia: MS 2, 2.08 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 24. haftanın kapanış mücadelesi, 7 Şubat Pazartesi akşamı Salernitana ile Spezia arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 22:45’te başlayacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. Yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftadan en zayıf halka olarak çıkan Salernitana, devre arası transfer döneminde bir çok isimler yollarını ayırırken, yeni bir kadro yapılanması içerisine girdi. Ev sahibinde 8 oyuncu takımdan ayrılırken, 11 transfer gerçekleşti. Son maçta Napoli deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönerek, en alt sıradan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, sezon içerisinde teknik adam değişikliğine gitse de, Stefano Colantuono kötü gidişata çare olamadı. 22 haftada sadece 3 galibiyeti bulunan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanıyor. Ev sahibi toparlanmak için birçok hamleye imza atsa da, henüz toparlanmayı başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkmayı başaran Spezia, rahat bir nefes aldı. Üst üste  6 maçta gelen puan kayıplarıyla birlikte Thiago Motta ve ekibi küme düşme tehlikesini yakından hissederken, son 4 haftada toparlanmayı başardı. Son 4 haftada Napoli, Milan ve Sampdoria gibi ligin iddialı takımları karşısında kazanan konuk ekip, bu süreçteki tek mağlubiyetini ise evinde ağırladığı ve mücadeleyi 10 kişi tamamladığı Hellas Verona karşısında aldı. Düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkarmayı başaran Spezia, devre arası transfer döneminde hiçbir değişikliğe gitmezken, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği Salernitana ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda yakaladığı yükselişle düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkarmayı başaran Spezia, Salernitana deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracak ve ligin en zayıf halkasına puan kaptırmayacaktır.

Paris FC – Ajaccio: İY 0, 1.69 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; beIN SPORTS 2 ekranlarından 7 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 2 mücadelesinde, Paris FC ile Ajaccio karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 2’de geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk olan Paris FC, deplasmanda 1-0 geriden gelerek Morgan Guilavogui’nin golleriyle galibiyete uzanırken, hem en yakın rakibinin 3 puan üzerine çıkmayı başardı hem de son 9 haftadan namağlup ayrıldı. Son 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan ev sahibi, liderin 4, 2. sıranın ise 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Liderden 1 maç eksiği bulunan Paris FC, şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyor. Thierry Laurey yönetiminde 2. sıradaki Ajaccio karşısına çıkacak olan ev sahibi, devre arası transfer döneminin açılmasıyla birlikte, Khalid Boutaïb, Jonathan Iglesias ve Lamine Gueye’yi kadrosuna katarken, hücum hattını güçlendirdi. Konuk ekip Ajaccio, ilk 10 sıranın en az gol atmayı başaran takımı olsa da, savunmadaki iyi performansıyla zirve yarışının içerisinde kalmayı başardı. Attığı 20 gole karşılık, kalesinde 10 gole izin veren Ajaccio, 22 hafta geride kaldığında liderin 3 puan gerisinde yoluna 2. sırada devam ediyor. 7 maçlık yenilmezlik serisini Caen mağlubiyetiyle kaybeden, son maçta ise Auxerre ile golsüz berabere kalan ekip, 2 maçta 5 puan kaybetti ve liderlik şansını elinin tersiyle itti. Konuk ekibin son 20 maçında 2.5 gol barajı aşılmadı. Olivier Pantaloni ve öğrencileri, gol sorunu yaşasa da, harika savunma performansıyla şampiyonluk umutlarını koruyor. Ajaccio bu hafta en yakın rakibi Paris FC ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanan şampiyonluk için altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıracak. Zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

Athletic Bilbao – Espanyol: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.Athletic Bilbao, son haftalarda La Liga’da önemli puanlar topladı. 2 hafta önce Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu tek golle 1-0 mağlup ettiler. Son 3 maçta 7 puan toplayan Imanol’un ekibi, Avrupa Ligi umutlarını da sürdürüyor. Hafta içi ise Kral Kupası’nda Real Madrid’i 1-0 mağlup ederek yarı finale çıkan Athletic Bilbao’da moraller yerinde. Bu hafta Espanyol’u konuk edecek Athletic Bilbao’da Nico Williams ve Unai Vencedor’un sakatlıkları var.Espanyol, 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Real Betis’den puan alamadı. Rakibine 4-1 kaybettiler ve galibiyet alamama serisi devam etti. Üst üste 3 maçtır La Liga’da galibiyet alamayan Vicente Moreno’nun öğrencileri, 13. Sırada yer alıyor. Bu sezon deplasmanda sadece Mestalla’da Valencia’yı mağlup edebildiler. Espanyol’un La Liga’da deplasman karnesi oldukça sıkıntılı. Bu hafta Athletic Bilbao’ya konuk olacak Espanyol’da Raul De Tomas kart cezalısı.Athletic Bilbao’dan galibiyet bekliyorum. Kral Kupası’nda yaptıkları sürprizin ardından, Espanyol karşısında da kazanmayı başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 5.02

Bets10 Bahis Oranı: 7.55