İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.02.2022

8 Şubat Salı akşamı fikstüründe bizleri bekleyen, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İnter – Roma: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; İnter evinde Roma’yı konuk ediyor. İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda bizleri 8 Şubat Salı akşamı bekleyen dev maç, TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak. Mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapıyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter tam 14 hafta sonra mağlup oldu. Milano derbisinde Milan’ı evinde ağırlayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ilk yarıda rakibini kendi yarı sahasına hapsetmeyi başarırken, Perisic’in golüyle devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarı ise ev sahibi için tam anlamıyla kabustu. 2-1’lik mağlubiyet İnter’i liderlik koltuğundan etmese de, en yakın rakibiyle puan farkı 1’e indi. 23 hafta sonunda sadece Lazio ve Milan derbilerinden mağlup ayrılan İnter, mağlup olsa da, oyun olarak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ispatladı. İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda bu hafta Roma ile evinde karşı karşıya gelecek olan İnzaghi’nin öğrencileri, ligde 3-0 mağlup ettiği rakibi karşısında kazanarak, yarı final biletini cebine koymak istiyor. İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda İnter deplasmanına konuk olacak olan Roma, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’ne kötü bir geri dönüş yaptı. Milli aranın ardından Genoa karşısında sürpriz bir kayıp yaşayan Jose Mourinho’nun öğrencileri, düşme hattındaki rakibiyle golsüz berabere kaldı. Rakibini 68. dakikadan itibaren 10 kişi yakalamasına rağmen, galibiyete ulaşamayan Roma, 24 hafta sonunda 7. sıraya kadar geriledi. Teknik adam sergilenen futbol ve alınan sonuçlarla eleştirilerin odağı haline gelirken, Roma bu hafta ligde 3-0 kaybettiği ezeli rakibi İnter karşısında sürpriz arayacak. 10 kişi kalan Genoa karşısında sergilenen futbol, Roma’nın kupada yoluna devam etmesi için yeterli değil. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter’de 14 maçlık yenilmezlik serisi son bulurken, sergilenen futbol güven vermeye devam etti. İnter evinde kazanacak ve İtalya Kupası’nda yarı finalist olmayı başaracaktır.

Monaco – Amiens: H1, 1.77 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Fransa Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, 8 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, Monaco evinde Amiens’i konuk edecek. Mücadeleye II. Louis Stadı ev sahipliği yapacak. Monaco teknik adam değişikliğinin ardından Fransa Ligue 1’de daha iyi performanslar sergilemeye başladı. Ev sahibi geçtiğimiz hafta evinde Lyon’u konuk ederken, Ben Yedder’in 1 gol, 1 asistle damga vurduğu derbiden 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. Fişi erken çeken ve ilk 27 dakikada 2-0 öne geçen ev sahibi, geri kalan dakikalarda rakibine fırsat tanımadı. Son 4 hafta Clement önderliğinde mücadele eden ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. sıraya kadar yükseldi. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan, ligde üst sıra savaşına yeniden dahil olan ekip, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda ise evinde Amiens’i konuk edecek. Monaco 3 kulvarda birden yoluna devam etmek istiyor. Amiens, Fransa Ligue 2 sahnesinde Philippe Hinschberger önderliğinde zor günler geçirirken, Fransa Kupası’nda ise çeyrek finalist olmayı başardı. Ligue 2 sahnesinde 23 haftadan 5 galibiyet, 11 beraberlikle 26 puan toplayan, geri kalan 7 maçtan ise eli boş ayrılan konuk ekip, düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Fransa Kupası’nda ise 4 tur geçmeyi başaran Amiens, şuana dek hiçbir Ligue 1 temsilcisiyle mücadele etmedi. Monaco gibi güçlü bir rakip karşısında sürpriz bir galibiyet almak isteyen konuk ekip, Fransa Ligue 2 performansıyla çeyrek finalist olmayı başardığı Fransa Kupası’nda güven vermedi. Fransa Ligue 1 temsilcisi Monaco, çeyrek final turunda hata yapmayacak ve Ligue 2 temsilcisi Amiens karşısına galibiyetin mutlak favorisi olarak çıkarken, haftayı farklı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

Fenerbahçe – Kayserispor: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; A Spor ekranlarından 8 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak olan Türkiye Kupası Son 16 mücadelesinde, Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bir türlü aradığı çıkışı yakalayamadı ve Türkiye Süper Lig sahnesinde şampiyonluk hayallerinden adım adım vazgeçti. Sarı Lacivertlilerde Vitor Pereira dönemi rüya gibi başlarken, ligde ilk 8 haftadan tek mağlubiyetle çıkan, adını Konferans Ligi’ne yazdıran ev sahibi, lige verilen ilk araya lider girerken, Trabzonspor mağlubiyetiyle birlikte tüm dengeler alt üst oldu. Hocasıyla yollarını ayıran Fenerbahçe, 24. hafta sona erdiğinde liderin 20 puan gerisine düştü. Sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile yoluna devam edecek olan ev sahibi, yeni sezon için hoca arayışlarını sürdürüyor. Rotasını Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi’ne çeviren Fenerbahçe,Türkiye Kupası Son 16 maçında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ligde rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı. Konuk ekip Kayserispor, iki kulvarda birden yükselişe geçmeyi başardı. Hikmet Karam yönetiminde ligin son 8 haftasında sadece Kasımpaşa’ya deplasmanda mağlup olan Sarı Kırmızılılar, geri kalan 7 haftadan ise 4 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başardı ve 10. sıraya kadar yükseldi. Rahat bir konumda yer alan Kayserispor, Türkiye Kupası’nda ise sırasıyla Artvin Hopa, , Iğdır, 68 Aksaray Belediyespor’u saf dışına itti. Milli ara dönüşünde geçtiğimiz hafta Hatayspor’u 4-3 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, etkisini kaldığı yerden sürdürürken, Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı. Son haftalarda hücum etkisiyle dikkat çeken Kayserispor, yükselişte olduğu bu dönemde rakibinin zor günlerini avantaja çevirerek, Türkiye Kupası’nda çeyrek finalist olmayı hedefliyor. Rotasını Türkiye Kupası’na çeviren Fenerbahçe ve son haftalardaki yükselişiyle Türkiye Kupası Son 16 mücadelesi öncesinde moral depolayan Kayserispor, galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede gol bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.92

Bets10 Bahis Oranı: 5.60