Rayo Vallecano Real Betis İddaa Tahmini 09.02.2022

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında, Rayo Vallecano ile Real Betis karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve Tivibu Spor 2 kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano – Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.85, beraberlik 3.40, Real Betis kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Avantaj Peşinde

Rayo Valecano, son haftalarda La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’ya 2-0 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan galibiyet alamadan ayrılan Rayo Vallecano, bu hafta ise Kral Kupası yarı finalinde Real Betis’i konuk edecek. Bir önceki turda Mallorca’yı Vallecas’da 1-0 ile geçen Andoni Iralola Sagarna’nın öğrencileri, Real Betis karşısında ilk maçta kazanarak, rövanş maçına avantaj yakalamak istiyor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.

Real Betis Evinde Kaybetti

Real Betis, bir önceki turda sürpriz bir galibiyet almıştı. Çeyrek finalde Real Sociedad ile karşılaşan Real Betis, rakibini 4-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Üstelik Real Sociedad’ı Anoeta’da mağlup ettiler. La Liga’da ise geçen hafta Villarreal’i konuk eden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, rakibine 2-0 kaybetti ve 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Sevilla’nın puan kaybettiği haftada şanslarını iyi kullanamadılar. Bu hafta Real Betis’de Claudio Bravo ve Martin Montoya’nın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano – Real Betis Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.Real Betis’de Claudio Bravo ve Martin Montoya’nın sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, turun favorisi. İlk maçta Vallecas’dan avantajlı bir skor ile dönmelerini bekliyorum. Real Betis kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.23

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, iç sahada avantajını iyi kullanamadı. Vallecas’da Real Betis’e 2-1 kaybettiler ve final şansını zora soktular.