Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Leicester City İddaa Tahmini 10.02.2022

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk hesapları yapayan Liverpool iç sahada, Leicester City karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 22.45’de S SPORT kanalından takip edilebilecek.

LiverpoolLeicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Liverpool kazanır 1.27, beraberlik 6.70, Leicester City kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.

Liverpool 3 Puan Peşinde

Liverpool, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. 2 hafta önce Selhurst Park’ta Crystal Palace’a konuk olan Liverpool, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. Üst üste 2. galibiyetini elde eden Jurgen Klopp’un öğrencileri, lider Manchester City’nin 9 puan gerisinde 2. sırada bulunan Liverpool, bu hafta Anfield’da Leicester City’i konuk edecek. Yaklaşık 2 ay önce King Power’da Leicester City’e 1-0 kaybeden Liverpool, bu kez kazanarak rövanşı almak istiyor. Maç öncesinde Liverpool’da Divock Origi’nin sakatlığı bulunuyor.

Leicester City FA Cup’dan Elendi

Leicester City, bu sezon şampiyonluk yarışının yanı sıra, ilk 6 yarışının da gerisinde kalmış durumda. Premier Lig’de 2 hafta önce Brighton’ı konuk eden Leicester City, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta ise Tottenham’a 3-2 kaybetmişlerdi. Son 2 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Leicester City, hafta sonu ise FA Cup’da şok bir yenilgi yaşadı. Championship ekibi Nottingham Forest’a 4-1 kaybeden Leicester City, FA Cup’a veda etti. Bu hafta ise Premier Lig’de Liverpool’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Leicester City’de Wesley Fofana, Timothy Castagne, Jamie Vardy ve Jonny Evans’ın sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool – Leicester City Maç Bilgileri

Liverpool – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Divock Origi’nin sakatlığı bulunuyor. Leicester City’de Wesley Fofana, Timothy Castagne, Jamie Vardy ve Jonny Evans’ın sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Sadio Mane, Mohamed Salah, Diogo Jota

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Ademola Lookman, Patson Daka

İddaa Tahmini

Leicester City’nin Anfield’da işi pek kolay değil. Liverpool, zirve takibini sürdürüyor ve bugün kazanırlarsa, puan farkı 6’ya düşecek. Liverpool hata yapmaz ve kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.15

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.27

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, galibiyet serisini devam ettirdi. Leicester City’i 2-0 ile geçtiler ve lider Manchester City’nin takibini devam ettirdiler.