Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Saint Etienne Bahis Tahmini 13.02.2022

13 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1‘in 24. hafta mücadelesinde, Clermont ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Rexbet, Clermont galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.40, Saint Etienne galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda.

Clermont 2 Haftadır Kazanıyor

Clermont üst üste galibiyetlerle düşme hattından uzaklaştı. 5 haftadan 1 gol ve 1 galibiyetle çıkabilen Pascal Gastien’in öğrencileri, son 2 haftada ise önce Rennes, ardından Nice’ı mağlup etti. Üst sıralardaki rakipleri karşısında kritik galibiyetlere imza atan ev sahibi, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Lige iyi bir başlangıç yapan Clermont, ilk 4 haftadan namağlup çıkmasının ardından uzun süreli bir düşüş yaşamış ve kendisine alt sıralarda yer bulabilmişti. Ancak ev sahibi 2 haftadır sergilediği futbolla eski günlerine geri dönüş sinyalleri verdi. Clermont bu hafta evinde küme düşme hattındaki Saint Etienne’yi konuk edecek. Gastien’in öğrencileri kazanarak puan farkını açmak istiyor.

Saint Etienne 2’de 2 Yaptı

Fransa Ligue 1’de 23. hafta sona erdiğinde, en zayıf olarak karşımıa çıkan takım Saint Etienne oldu. Sezonu içerisinde teknik adam hamlelerine rağmen düşüşe çare olamayan ve dibe demir atan konuk ekip, son 2 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkmayı başarırken, lige sıkı sıkı tutundu. Angers ve Montpellier karşısında kazanan Saint Etienne, yeni hocası Dupraz yönetiminde 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 galibiyetle ayrıldı. Ligde kalmak adına ara transfer döneminde önemli hamlelere imza atan konuk ekip, Falaye Sacko, Bernardoni, Sada Thioub, Enzo Crivelli, Eliaquim Mangala, Joris Gnagnon ve Bakary Sako’yu kadrosuna kattı. Saint Etienne güçlenen kadrosu ve son haftalardaki performans grafiğiyle artık kolay lokma olmadığını ispatladı.

Clermont – Saint Etienne Maç Bilgileri

Clermont – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Saint Etienne cephesinde ise Enzo Crivelli, Bakary Sako ve Saidou Sow’un sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Ouparine Djoco, Cedric Hountondji, Benabent Mendy, Zedadka, Ogier, Seidu, Grejohn Kyei, N’Simba, Abdul Samed, Dossou, Johan Gastien.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Macon, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de alt sıraların kaderini değiştirecek mücadele iki takımın içinde 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Kazanmaya ihtiyacı olan tarafların karşılaşmada gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Saint Etienne deplasmanda 1-0 geriden gelerek, Camara ve Kolodziejczak’ın golleriyle kazandı. İki takımda beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda skor üretti.