İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.02.2022

13 Şubat Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Levante – Real Betis: MS 2, 1.82 (iddaa) – 2.18 (Bets10) ; Levante’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Levante, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon sadece tek galibiyet alabilen Levante, topladığı 11 puan ile ligin dibine demir atmış durumda. Bu sezon kümede kalma umutları her geçen hafta azalmaya devam ediyor. Ciudad’da Real Betis’i konuk edecek Levante, sezonun ilk yarısında Real Betis’e 3-1 kaybetmişti. Maç öncesinde Levante’de Shkodran Mustafi, Sergio Postigo, Joesa Campana sakat. Roger Marti ise kart cezalısı. Real Betis, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’e 2-1 kaybettiler. La Liga’da 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, hafta içi ise Kral Kupası’nda Rayo Vallecano’yu Vallescas’da 2-1 ile geçerek avantajı kaptı. Finale çıkma adına avantaj yakalayan Real Betis, bu hafta La Liga’da Levante’ye konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Betis’de Claudio Bravo ve Martin Montoya’nın sakatlıkları devam ediyor. Levante, ligin dibine demir atmış durumda. Bu sezon La Liga’da 1 galibiyeti bulunuyor. Real Betis’in ise Şampiyonlar Ligi iddiası sürüyor. Levante’yi deplasmanda mağlup ederler ve 3. Sıradaki yerini korurlar.

Burnley – Liverpool: MS 2, 1.16 (iddaa) – 1.26 (Bets10) ; Burnley, Premier Lig’in son sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Turf Moor’da Manchester United’ı konuk eden Burnley, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İkinci yarıda Jay Rodriguez’in golüyle 1 puanı kurtardılar ama Premier Lig’de galibiyet hasretleri 10 maça çıktı. Kümede kalma umutlarını arttırmak isteyen Sean Dyche’ın ekibi, bu hafta Liverpool’u konuk edecek. Bu sezon tek galibiye alabilen Burnley’in Livepool karşısında işi son derece zor. Maç öncesinde Burnley’de Charlie Taylor ve Matej Vydra’nın sakatlıkları bulunuyor. Liverpool, geçtiğimi hafta içi Anfield’da konuk ettiği Leicester City karşısında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran Jurgen Klopp’un öğrencileri, Premier Lig’de üst üste 3. galibiyetini aldı. Lider Manchester City’nin takibini devam ettiren Liverpool, bu hafta ise Turf Moor’da Burnley’in konuğu olacak. Ligin son sırasında yer alan Burnley karşısında rahat bir galibiyet alması beklenen Liverpool’da önemli bir eksik bulunmuyor. Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kazandılar ve zirve takibini devam ettiriyorlar. Düşme hattındaki Burnley’i deplasmanda rahat geçerler.

Sivasspor – Yeni Malatyaspor: MS 1, 1.48 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Sivasspor, Süper Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK deplasmanında farklı bir yenilgi alan Sivasspor, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son 4 maçta sadece 2 puan toplayabildiler ve kötü gidişatları sürüyor. İlk 6 yarışının da gerisinde kalan Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu hafta son sıradaki Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Hakan Arslan, Leke James ve Ahmet Oğuz’un sakatlıkları var. Mustapha Yatabare ve Isaac Cofie’nin sakatlıkları bulunuyor. Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanndan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Yeni Malatyaspor, ligin son sırasında yer alıyor. Tam tamına 13 maçtır galibiyet alamatan Yeni Malatyaspor’da Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacak Yeni Malatyaspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Yeni Malatyaspor, ligin son sırasında yer alıyor. Son haftalarda çok etkisizler ve uzun bir süredir 3 puan sevinci yaşayamıyorlar. Sivasspor’un rahat kazanması gereken bir maç. Ev sahibi 3 puana yakın taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.12

Bets10 Bahis Oranı: 4.66