İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.02.2022

13 Şubat Pazar günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Tottenham – Wolverhampton: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Tottenham, geçtiğimiz hafta içi şok bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Southampton karşısında puan almayı başaramadılar. 2 kez öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan Antonio Conte’nin ekibi, Premier Lig’de üst üste 2. yenilgisini almış oldu. İlk 6 yarışında yara alan Londra ekibi, bu hafta Wolverhampton karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp ve Eric Dier’ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. Wolverhampton’da geçtiğimiz hafta içi mağlubiyet yaşayan takımlardandı. Molineux Ground’da Arsenal’ı konuk eden Kurtlar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de uzun bir aradan sonra iç sahada mağlubiyet yaşayan Bruno Lage’in öğrencileri, Manchester United ve Tottenham’ın puan kaybettiği haftayı puansız kapattı. Bu hafta ise bir üst sırada yer alan Tottenham’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto, Jonny Castro ve Hwang Hee Chan’in sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’dan bu kez galibiyet bekliyorum. Wolverhampton, geçen hafta çok etkisizdi. Tottenham mağlup oldu ama sergiledikleri futbol beğeni aldı. İç sahada Tottenham’ı avantajlı görüyorum.

Real Sociedad – Granada: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.41 (Bets10) ; Real Sociedad, La Liga’da ilk 4 hattının uzağında kaldı. En azından ilk 6 için umutlarını korumak istiyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Valencia deplasmanına konuk olan Real Sociedad, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Imanol’un öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi. Bu hafta Villarreal’in Real Madrid ile karşılaşacağını düşünürsek, Real Sociedad’ın kazanması gereken bir hafta. Maç öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlığı devam ediyor. Granada, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga lideri Real Madrid’e konuk olan Robert Moreno’nun öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 4 maçtır galibiyete hasret olan Granada, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. 18. sıradaki Cadiz’in sadece 6 puan üzerindeler. Bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Granada’da Neyder Lozano ve Santiago Arias sakat. Anonio Puertas, Isma Ruiz ve Luis Maximiano ise covid. Granada, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Real Sociedad’ın ilk 6 umudu hala devam ediyor. Bu hafta Anoeta’da Granada’yı mağlup ederler ve moral bulurlar.

Espanyol – Barcelona: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Espanyol, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Espanyol, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İspanya La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Vicente Moreno’nun ekibi, bu 4 maçlık süreçte ise sadece 1 puan alabildi. Bu hafta ise derbide Barcelona ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Oscar Gil kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Barcelona’nun bu sezon şampiyonluk şansı zor ama en azından sezonu ilk 4’de tamamlayarak Şampiyonlar Ligi bileti almak istiyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Atletico Madrid’i konuk eden Xavi’nin öğrencileri, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Barcelona, bu hafta derbide, Espanyol karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Samuel Umtiti, Alejandro Balde, Ansu Fati ve Sergi Roberto sakat. Dani Alves ise kart cezalısı. Barcelona, son haftalarda çıkışa geçmiş durumda. La Liga’da geçen hafta Atletico Madrid’i 4 golle geçtiler. Bu hafta derbide Espanyol karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.87

Bets10 Bahis Oranı: 4.21