UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Salzburg Bayern Münih Bahis Tahmini 16.02.2022

İddaa fikstüründe 16 Şubat Çarşamba akşamı bizleri Salzburg ile Bayern Münih‘in, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nda çıkacağı zorlu mücadele bekliyor. Futbol severler Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak olan dev maçı EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Salzburg galibiyetine 8.00, beraberliğe 5.80, Bayern Münih galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.09 oran kazandırıyor.

Salzburg Evinde Sürpriz Arayacak

Avusturya Bundesliga’nın lideri Salzburg’u iki kulvarda birden iç sahada mağlup edebilen bir takım çıkmadı. 15 iç saha maçının 14’ünü kazanan ev sahibi, özellikle Şampiyonlar Ligi sahnesinde çıktığı tüm iç saha maçlarını kazandı. G Grubu’nu liderin 1 puan gerisinde kapatan Matthias Jaissle’nin öğrencileri, Sevilla ve Wolfsburg’u gerisinde bırakmayı başarırken, 1 puan ev sahibinde pahalıya mal oldu ve gruptan 2. olarak çıkan Salzburg, Son 16 Turu’nda zorlu bir kura çekti. Bayern Münih’i evinde ağırlayacak olan ev sahibi, Bundesliga’da en yakın rakibiyle puan farkını 14’e çıkarmayı başarırken, rotasını devler sahnesine çevirdi. Evinde sürpriz peşinde olacak olan Salzburg, eşleşmede zayıf halka olarak gösterilse de, iç saha performansıyla kolay lokma olmadığını ispatladı.

Bayern Münih Gruplara Damga Vurdu

Bayern Münih, Julian Nagelsmann önderliğinde Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında damga vurdu. 6 maçtan 6 galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, Benfica, Dynamo Kiev ve Barcelona’yı gerisinde bırakırken, 6 maçta tam 22 gol attı ve kalesinde sadece 3 gole izin verdi. Bayern için grupların en iyi takımıydı diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğun Manchester City ile birlikte favorisi olarak gösterilen konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Bochum’a deplasmanda 4-2 kaybetse de, liderliğini en yakın rakibinin 6 puan üzerinde sürdürüyor. Konuk ekipte Lewandowski etkisi devam ederken, Polonyalı yıldız son maçta da 2 gol atmayı başardı. Salzburg karşısında favori olan Bayern Münih, deplasmanda harika devler ligi performansını sürdürmek istiyor. Bayern Münih 6 maçın 5’inden farklı galibiyetle çıkmayı başardı.

Salzburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Salzburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Micheal Oliver. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg takımında Bernardo Silva, Benjamin Sesko, Sekou Koita ve Zlatko Junuzovic sakat. Bayern Münih cephesinde ise Leon Goretzka, Alphonso Davies ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Maximilian Wöber, Oumar Solet, Nicolas Capaldo, Andreas Ulmer, Mohamed Camara, Brenden Aaronson, Antonio Bernede, Rasmus Nissen, Noah Okafor, Karim Adeyemi.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı tüm maçları kazanan Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, devler sahnesine Son 16 Turu’nda damga vurmaya devam edecek ve deplasmandan farklı galibiyetle çıkarak, tur kapsını aralayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.72

Best10 Oranı: H2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Ev sahibi Salzburg yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırırken, favori Bayern Münih ise etkisiz kaldığı Avusturya deplasmanından son dakika golüyle avantajlı döndü.