Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Watford Crystal Palace Bahis Tahmini 23.02.2022

İngiltere Premier Lig’de Çarşamba günü 3 maç var. Bültenin ilk maçında, Watford ile Crystal Palace kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Watford ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Watford galibiyetinin 3.15, beraberlik tercihinin 3.35, Crystal Palace galibiyetinin ise 2.38 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Watford Deplasmanda Kazandı

Watford, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta Aston Villa’yı 1-0 ile geçmeyi başardılar. Haftanın sürpriz galibiyetlerinden birine imza atan Watford, Roy Hodgson yönetiminde ilk galibiyetini elde etti. Premier Lig’de bu sezon 5. Galibiyetini alan Watford, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta Vicarage Road’da konuk edecekleri Crystal Palace karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Watford’da Nicolas Nkoulou’nun sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace 6 Maçtır Kazanamıyor

Crystal Palace’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Chelsea ile karşı karşıya gelen Crystal Palace, rakibine 1-0 kaybetti. 89. Dakikada yedikleri golle sahadan puansız ayrılan Patrick Vieira’nın öğrencileri, galibiyet hasretini 6 maça çıkarttı. Premier Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada da 3 puan sevinci yaşayamadılar. Alt sıralara doğru gerilemeye başlayan Crystal Palace, bu hafta Watford’un konuğu olacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Watford – Crystal Palace Maç Bilgileri

Watford – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Nicolas Nkoulou’nun sakatlığı devam ediyor. Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joshua King, Emmanuel Dennis

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Crystal Palace, üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Son haftalard skor anlamında da üretken değiller ve reaksiyon göstermeleri şart. Watford ise moralli. Her iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Gollü bir maç olur ve karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Watford karşısınd Zaha’nın önderliğinde farklı kazandılar.