UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Manchester United Bahis Tahmini 23.02.2022

EXXEN platformundan 23 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesinde, Atletico Madrid ile Manchester United kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Wanda Metropolitano ev sahipliği yapıyor.

Rexbet, Atletico Madrid galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.30, Manhcester United galibiyetine ise 3.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.09, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.70 oran veriyor.

Atletico Madrid Devam Dedi

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek olan Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta İspanya La Liga’da konuk olduğu Osassuna deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkarak moral depolarken, son haftalardaki en iyi sınavlarından birini verdi.  Son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle geçiren Diego Simeone’nin öğrencileri, liderin 15 puan gerisine düştü ve 4. sırada yer aldı. Atletico Madrid’in devler sahnesinde de bir türlü hedeflediği yükselişi yakalayamadı. B Grubu’nda Liverpool, Milan ve Porto ile mücadele veren ev sahibi, 6 maçtan sadece 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. Son 16 Turu’nda gruplarda en az puan toplayan takım olarak mücadelede edecek olan Atletico Madrid, devler sahnesinde henüz iç sahada hiç maç kazanamadı. Porto ile ya tamam ya devam maçına çıkan Simeone’nin öğrencileri, zorlu Estadio do Dragao deplasmanında son 23 dakikayı 10 kişi oynasa da, 3-1 kazanarak gruptan çıkmayı başardı.

Manhcester United Yeni Hocasıyla Formda

Manchester United cephesinde teknik adam Rangnick, göreve geldiği günden itibaren İngiltere Premier Ligi’nde etkisiyle dikkat çekiyor. Kırmızı şeytanları yeni hocasıyla çıktığı 13 maçta sadece 1 kez mağlup olurken, 8 galibiyet, 4 beraberlik aldı. İngiltere Premier Ligi’nde 4. sıraya kadar yükselen MANU, son 2 hafta Brighton ve Leeds United engellerini farklı galibiyetlerle geçmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi F Grubu’na ise  mağlubiyetle başlayan konuk ekip, geri kalan 5 maçtan 11 puan toplarken, gruptan lider çıktı. Rangnic önderliğinde sadece Young Boys karşısında boy gösteren Manchester United, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda yeni hocasıyla yoluna devam edecek. Konuk ekip teknik adam değişikliğinin ardından ligdeki etkisin devler sahnesine taşımak istiyor.

Atletico Madrid – Manchester United Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid cephesinde Daniel Wass ve Matheus Cunha’nın sakatlıkları bulunuyor. Yannick Carrasco ise kart cezalısı. Manchester United takımında ise Mason Greenwood kadro dışı bırakıldı.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Geoffrey Kondogbia, Angel Correa, Marcos Llorente, Thomas Lemar, Luis Suarez.

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, Atletico Madrid ve Manhcester United golcüleri son maçtaki performanslarıyla güven verdi. İki takımında bu hafta rakip fileleri zorlanmadan havalandıracağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu mücadeleden kazanan çıkmazken, iki takımında skor üretmeyi başardığı mücadeleden Manchester United evine avantajla dönen taraf oldu.