UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica Ajax Bahis Tahmini 23.02.2022

Benfica evinde Ajax‘ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında 23 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Maça Estadio da Luz ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Benfica galibiyetine 4.35, beraberliğe 4.05, Ajax galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.21 olarak verilmiş.

Benfica Nelson Verissimo’ya Emanet

Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’nın en büyük kozu taraftar desteği diyebiliriz. H Grubu’nda son dakikaya kadar Son 16 mücadelesi veren Jorge Jesus’un öğrencileri, harika bir atmosferde Dynamo Kiev’i 2-0 mağlup etmeyi başarırken, Barcelona’nın puan kaybetmesiyle birlikte gruptan çıktı. Benfica devler sahnesinde Barcelona’dan 2 maçta aldığı 4 puanla dikkat çekti. 6 haftalık fikstürden 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplayan ve lider Bayern Münih’in gerisinde kalan ev sahibi, sadece lidere mağlup oldu. Devler sahnesindeki başarıya rağmen Portekiz Premier Ligi’nde istenmeyen sonuçlar teknik adam Jesus’un sonunu getirdi. Yoluna Nelson Verissimo önderliğinde devam eden Benfica, yeni hocasıyla Şampiyonlar Ligi’nde ilk sınavını verecek. Ligde son 3 haftadan 7 puanla çıkmayı başarsa da, liderin 9 puan gerisinde kalan ev sahibi, en büyük kozu olan iç saha avantajını Ajax karşısında iyi değerlendirmek istiyor.

Ajax’tan Harika Performans

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda mücadele eden Ajax, 6’da 6 yaparak gruptan lider çıkmayı başarırken, Sporting, Dortmund ve Beşiktaş’ı gerisinde bırakarak Son 16 biletini aldı. Erik ten Hag ve öğrencileri, gruplara Liverpool ve Bayern Münih ile birlikte tüm maçlarını kazanarak damga vurdu. Devler sahnesinde rüya gibi bir performans ortaya koyan Hollanda temsilcisinde Haller ve Antony işbirliği dikkat çekiyor. Şampiyonlar Ligi’nin en golcü ismi Haller’i kadrosunda tutan Ajax’ta tecrübeli golcü 10 golle gruplara damga vurdu. 6 maçın 5’inden farklı galibiyetler alan konuk ekip, aynı zamanda Hollanda Eredivisie Ligi’nde liderlik ipini göğüsledi. 23 maçtan 18 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 57 puan toplamayı başaran Ajax, en yakın rakibinin 8 puan üzerinde. Deplasmanda bu sezon namağlup oynayan ten Hag ve öğrencileri, zorlu Benfica deplasmanında seriyi sürdürerek, çeyrek final için avantajı ele almak istiyor.

Benfica – Ajax Maç Bilgileri

Benfica – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica cephesinde Lucas Verissimo, Haris Seferovic ve Rodrigo Pinho’nun sakatlıkları devam ediyor. Ajax takımında ise Maarten Stekelenburg ve Brian Brobbey’in sakatlıkları devam ediyor.  

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Valentin Lazoro, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Everton Soares, Darwin Nunez, Rafa Silva.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrin Timber, Edson Alvarez, Noussair Mazroui, Daley Blind, Lisandro Martinez, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Anthony, Sebastien Haller.

İddaa Tahmini

Bu sezon iki kulvarda birden deplasmanda namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Ajax, Şampiyonlar Ligi performansıyla gruplara damga vurdu. Devler sahnesinde harika oynayan Hollanda temsilcisi, Portekiz deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Mücadelede 2 kez öne geçmeyi başaran ve kazanmasını beklediğimiz Ajax, üstünlüğünü bir türlü korumayı başaramadı ve evine beraberlikle dönebildi.