LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Levante Elche İddaa Tahmini 25.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Elche deplasmanda, Levante’nin konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Levante ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Levante kazanır 2.00, beraberlik 3.50, Elche kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.  

Levante’den Üst Üste Puanlar

Levante, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo ile 1-1 berabere kalmayı başardılar. La Liga’da bir önceki hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet aldılar. La Liga’da bu sezon 2 kez kazanabilen Alessio’nun ekibi, son 2 maçta ise 4 puan topladı ve kümede kalma umutlarını sürdürdü. Bu hafta ise Ciudad’da Elche’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Levante’de Jose Campana, Nemanja Radoja ve Sergio Postigo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Elche’den 3 Puan

Elche, geçtiğimiz hafta sonu Rayo Vallecano karşısında 3 puan almayı başardı. Manuel Martinez Valero’da konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-1 ile geçtiler. La Liga’da son haftalarda dikkat çekici sonuçlar alan Francisco Rodriguez’in ekibi, son 7 karşılaşmada sadece Sevilla’ya kaybetti. La Liga’da 29 puan ile 13. sırada yer alan Elche, düşme hattının 9 puan üzerinde bulunuyor. Bu hafta ise Ciudad’da Levante’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Elche’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Levante – Elche Maç Bilgileri

Levante – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Jose Campana, Nemanja Radoja ve Sergio Postigo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Shkodran Mustaf,, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Pepelu, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Roberto Soldado

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Levante, maçın favorisi. Son 2 maçta Atletico Madrid’i mağlup ettiler ve Celta Vigo deplasmanından puan aldılar. Levante’yi bu hafta Elche karşısında galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante’den bu hafta galibiyet bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. İç sahada konuk ettikleri Elche’yi 3 golle geçtiler ve 3 puanı kaptılar.