Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Norwich City Bahis Tahmini 25.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Norwich City deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Southampton ve Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Southampton kazanır 1.55, beraberlik 4.40, Norwich City kazanır ise 6.10 olarak açıklanmış.  

Southampton’da Moraller Yerinde

Southampton’da moraller yerinde. Son haftaların formda takımlarından biri olan Southampton, geçtiğimiz hafta sonu Everton karşısında 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Everton’ı 2-0 mağlup etmeyi başaran Southampton, son 4 maçta mağlubiyet yüzü görmedi ve bu süreçte 8 puan topladı. Manchester City, Tottenham, Manchester United ve Everton karşısında 8 puan topladıklarını da belirtelim. Bu hafta Premier Lig’in son sırasında yer alan Norwich City’i konuk edecek Southampton’da Alex McCarthy ve Lyanco’nun sakatlıkları sürüyor.  

Norwich City Son Sırada 

Norwich City, geçtiğimiz hafta sonu Anfield’dan puansız döndü. Anfield’da Liverpool’a konuk olan Dean Smith’in ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Milot Rashica’nın golüyle öne geçen Norwich City, arka arkaya yediği gollerle 3-1 kaybetti. Premier Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayabilen Norwcih City, son sıraya kadar geriledi. 17 puana sahip olan Norwich City, bu hafta Southampton deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Norwich City’de kaleci Tim Krul, Adam Idah ve Jakob Sorensen’in sakatlıkları devam ediyor. 

Southampton – Norwich City Maç Bilgileri

Southampton – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Alex McCarthy ve Lyanco’nun sakatlıkları sürüyor. Norwich City’de ise kaleci Tim Krul, Adam Idah ve Jakob Sorensen’in sakatlıkları devam ediyor. 

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Armando Broja

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Southampton’dan bu hafta galibiyet beklentim var. İç sahada konuk edecekleri Norwich City’i mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, hata yapmadı. Norwich City engelini 2-0 ile geçtiler ve çıkışını devam ettirdiler.