Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Leicester City İddaa Tahmini 01.03.2022

İngiltere Premier Lig’de erteme maçında, Burnley ile Leicester City kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Burnley ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Burnley kazanır 3.10, beraberlik 3.45, Leicester City kazanır ise 2.38 olarak açıklanmış. 

Burnley Sürpriz Peşinde

Burnley, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Selhurst Park’ta konuk oldukları Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de 3 maçtır kaybetmeyen ve bu süreçte 7 puan toplayan Sean Dyche’ın ekibi, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta Turf Moor’da konuk edecekleri Leicester City karşısında da galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Burnley’de Johan Gudmundsson ve Matej Vydra’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Leicester City Düşüşünü Sürdürüyor

Leicester City, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de mağlubiye yaşadı. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Leicester City’de moraller bozuk. En son galibiyetini Aralık ayında alan Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’de 13. Sırada yer alıyor ve 2022 yılında henüz ligde galibiyet sevinci yaşayamadılar. Bu hafta Leicester City’de Wesley Fofana, Ryan Bertrand, Jonny Evans, Jamie Vardy, James Justin ve Timothy Castagne sakat olan isimler.

Burnley – Leicester City Maç Bilgileri

Burnley – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Johan Gudmundsson ve Matej Vydra’nın sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Japhet Tanganga’nın sakatlığı devam ediyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Erik Pieters Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Ademola Lookman, Patson Daka

İddaa Tahmini

Burnley’den bugün en az beraberlik bekliyorum. Puan almaları halinde, düşme hattından çıkmayı başaracaklar. Leicester City’e Turf Moor’da kaybetmezler.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.39

Best10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.64

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley, bu kez sürpriz yapamadı. Turf Moor’da Leicester City’e 2-0 kaybettiler.