Beşiktaş Kayserispor İddaa Tahmini 02.03.2022

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.30’da A SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ile Kayserispor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 1.50, beraberlik tercihine 4.10, Kayserispor galibiyetine ise 6.50 verildiğini görüyoruz.

Beşiktaş Moralli

Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. 2 hafta önce Süper Lig’de Altay’ı tek golle geçen Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta sonu ise Sivasspor deplasmanından da 3 puan ile döndü. Önder Karaveli yönetiminde son haftalarda mağlubiyeti unuttular ve ilk 4 umutları devam ediyor. Bu hafta ise Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Kayserispor ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda Göztepe’yi penaltılarla eleyerek tur atlayan Beşiktaş, Kayserispor karşısında da turun favorisi. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe’yi Elediler

Kayserispor, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 3-2 kaybettiler. 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan puansız ayrılan Sarı Kırmızılılar, mağlubiyete rağmen çok iyi bir performans gösterdi. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 1-0 mağlup etmeyi başaran Kayserispor, çeyrek finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Üstelik Fenerbahçe’yi 1 kişi eksik mağluğ ettiklerini belirtelim. Kayserispor’da maç öncesinde Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş – Kayserispor Maç Bilgileri

Beşiktaş – KayserisporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları bulunuyor. Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Atiba, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Micy Batshuayi

Kayserispor'un İlk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Bayazit, Onur Bulut, Majid Hosseini, Mert Çetin, Lionel Carole, Oliver Kemen, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Emrah Başsan, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Kayserispor, bir önceki turda Fenerbahçe’yi elemişti ama şanslarının da yardımı vardı. Bu kez Beşiktaş’a konuk olacaklar. Kayserispor’un işi zor. Beşiktaş’tan galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2.

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, sürprizlerine devam etti. Beşiktaş’ı Vodafone Park’ta 2-1 mağlup ettiler ve yarı finale yükseldiler.