Luton Town Chelsea İddaa Tahmini 02.03.2022

İngiltere FA Cup 5. tur maçında Luton Town evinde, Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.15’de başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Chelsea bugün Luton Town karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Luton Town galibiyetine 8.50, beraberlik tercihine 5.00, Chelsea galibiyetine 1.38 oran veriyor. 

Luton Town Dikkat Çekiyor 

Luton Town, Championship’de üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Derby County ile karşı karşıya gelen Champiosnip ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve üstü üste 3. galibiyetini elde etti. Son haftalarda önemli puanlar topladılar ve play off hattında bulunuyorlar. Önümüzdeki sezon Premier Lig’de yer almak için bir hayli iddialı olduklarını belirtelim. Bu hafta içi ise FA Cup 5. turunda Chelsea’yi konuk edecekler. Bir önceki turda Cambridge Town’ı deplasmanda 3-0 ilegeçen Nathan Jones’un ekibi, 5. turda Chelsea’nin rakibi oldu. Maç öncesinde Luton Town’da Sonny Bradley’in sakatlığı sürüyor. 

Chelsea Moralsiz 

Chelsea, Premier Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Manchester City ve Liverpool’un gerisindeler ama yine de umutları sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Lig Kupası finalinde Wembley’de Liverpool ile karşı karşıya gelen Thomas Tuchel’in ekibi,  penaltı atışları sonunda rakibine kaybederek şampiyonluk şansını kaçırmıştı. Bu hafta ise FA Cup’da Championship ekibi olan Luton Town ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda Plymouth’u 2-1 ile geçen Maviler, Luton Town karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Chelsea’de Ben Chilwell’ın sakatlığı bulunuyor. 

Luton Town – Chelsea Maç Bilgileri

Luton Town – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.15’de başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ricoh Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Sonny Bradley’in sakatlığı sürüyor. Chelsea’de Ben Chilwell’ın sakatlığı bulunuyor. 

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’ın muhtemel kadrosu: Jed Steer, James Bree, Elijah Adebayo, Tom Lockyer, Reece Burke, Amari’i Bell, Gabriel Osho, Allan Campbell, Henri Lansbury, Kal Naismith, Harry Cornick

Chelsea'nin 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Luton Town adına zor bir eşleşme. FA Cup’da çekebilecekleri en zor kuralardan birini çektiler. Kenilworth Road’da Chelsea’ye karşı sürpriz yapamazlar. Chelsea, farklı kazanır ve tur atlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

Mobilbahis Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town, sürprize çok yaklaşmıştı ama olmadı. Chelsea, rakibini 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.