Southampton West Ham Bahis Tahmini 02.03.2022

İngiltere FA Cup 5. tur maçında, Southampton ile West Ham karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.30’da start alacak ve Tivibu Spor 3 kanalından ekranlara gelecek.

Southampton ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Southampton galibiyetine 2.30, beraberlik tercihine 3.60, West Ham galibiyetine ise 3.10 verildiğini görüyoruz.

Southampton Çıkışta 

Southampton, Premier Lig’de son haftalarda önemli puanlar toplamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Norwich City’i konuk eden Southampton, rakibini 2-0 ile geçmeyi başardı ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkartmış oldu. Bu hafta içi ise FA Cup 5. turunda West Ham ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda Coventry’i 2-1 mağlup ederek 5. tura çıkan Ralph Hasenhüttl’ün ekibi, bu hafta West Ham karşısında da kazanarak, çıkışını devam ettirmek ve tur atlamak istiyor. Maç öncesinde Southampton’da Alex McCarthy ve Lyanco’nun sakatlıkları sürüyor. 

West Ham Umutlu 

West Ham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’de konuk ettikleri Wolverhampton’ı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Son 4 maçta 8 puan toplayarak ilk 4 umutlarını devam ettiren Londra ekibi, bu hafta İngiltere FA Cup mesaisine çıkacak. 5. turda Southampton’ın konuğu olacaklar. Bir önceki turda Kidderminster’i deplasmanda 2-1 ile geçmeyi başardılar. Southampton maçı öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna ve Vladimir Coufal’ın sakatlıkları sürüyor. 

Southampton – West Ham Maç Bilgileri

Southampton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Alex McCarthy ve Lyanco’nun sakatlıkları sürüyor. West Ham’da Angelo Ogbonna ve Vladimir Coufal’ın sakatlıkları sürüyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Armando Broja

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Southampton, iç sahada önemli sonuçlar alabiliyor. West Ham ise son haftalarda hücumda üretken. Formda iki takımın maçında, karşııklı goller izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, dikkat çekmeye devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri West Ham’ı 3 golle geçtiler ve tur atladılar.