Liverpool Norwich City İddaa Tahmini 02.03.2022

İngiltere FA Cup’da heyecan devam ediyor. Norwich City deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 23.15’de başlayaca olup Tivibu Spor 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool ve Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.19, beraberlik 7.50, Norwich City kazanır ise 15.00 olarak açıklanmış.

Liverpool Turun Net Favorisi 

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de maç oynamadı. Lig Kupası finalinde Chelsea ile karşı karşıya geldiler ve penaltılar sonunda rakibin, 11-10 mağlup eden Liverpool, Lig Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Premier Lig’de ise şampiyonluk umutları da devam ediyor. Lider Manchester City’nin 6 puan gerisindeler ve Liverpool’un 1 maçı eksik. Bu hafta ise Anfield’da FA Cup 5. turunda Norwich City’i konuk edecekler. Bir önceki turda Cardiff City’i 3-1 ile geçen Jurgen Klopp’un ekibi, bu hafta Norwich City karşısında da turun net favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino ve Diogo Jota sakat olan isimler. 

Norwich City Sürpriz Peşinde 

Norwich City, Premier Lig’de zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Southampton deplasmanına konuk olan Eddie Howe’un öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Norwich City, son sırada yer alıyor. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Bu hafta içi ise FA Cup 5. tur maçında Anfield’da Liverpool’a konuk olacaklar. Bir önceki turda Wolverhampton’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek tur atlayan Norwich City, bu kez de Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Norwich City’de Adam Idah ve Andrew Omobamidele’nin sakatlıkları sürüyor. 

Liverpool – Norwich City Maç Bilgileri

Liverpool – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivubu Spor 5 kanalından Türkiye saati ile 23.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Luis Diaz, Sadio Mane, Mohamed Salah

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Liverpool, turun net favorisi. Anfield’da konuk edecekleri Norwich City karşısında farklı bir galibiyet almalarını ve turu geçmelerini bekliyorum. En az 2 farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, hata yapmadı. Anfield’da Norwich City’i 2-1 mağlup ettiler ve bir üst tura yükseldiler.