Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Arminia Bielefeld Augsburg Bahis Tahmini 04.03.2022

Almanya Bundesliga‘da 24. hafta geride kalırken, alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Arminia Bielefeld ile Augsburg, 4 Mart Cuma akşamı karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:30.

Bets10, Arminia Bielefeld galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.30, Augsburg galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Arminia Bielefeld İç Sahada Etkili

Almanya Bundesliga sahnesinde 24. hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arminia Bielefeld, Frank Kramer yönetiminde kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattı ile arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanından ağır bir darbe aldı. Evine 3-0’lık mağlubiyetle dönen Bielefeld, deplasmanda üst üste 2. yenilgisini alırken, son iç saha sınavında ise Union Berlin’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Son 9 haftada sahadan sadece 2 kez mağlup ayrılan Bielefeld, deplasmanda istikrardan uzak performanslar sergilemeye devam etse de, iç sahadaki etkisiyle şuana kadar düşme potasından uzak kalmayı başardı.

Augsburg 3 Maçtır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Dortmund’u sahasında konuk eden Augsburg, ilk yarıda hiçbir varlık göstermeyi başaramazken, devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda ise yakaladığı en net gol fırsatını iyi değerlendiren konuk ekip, 78. dakikada beraberliği yakalarken, Dortmund’a geçit vermedi ve haftayı 1 puanla kapattı. Özellikle savunmada önemli bir direnç gösteren Augsburg’un ligde kalma savaşı devam ediyor. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Markus Weinzierl’in öğrencileri, 24 hafta sonunda 23 puanda kalırken, konuk ekibin düşme potası ile arasındaki puan farkı 3’e indi. Sezonun ilk yarısında iç sahada 1-1 berabere kaldığı Arminia Bielefeld ile karşılaşacak olan Augsburg’un, 2 puan gerisinde kaldığı rakibi karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Arminia Bielefeld – Augsburg Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arminia Bielefeld takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Augsburg cephesinde ise Tobias Strobl ve Robert Gumny’nin sakatlığı bulunuyor.

Arminia Bielefeld’in 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Amos Pieper, Lasme, Fabian Kunze, Okugawa, Florian Krüger.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Framberger, Gouweleeuw, Iago, Oxford, Dorsch, Fredrik Jensen, Vargas, Gregoritsch, Zeqiri, Pepi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 10 haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi veren Arminia Bielefeld ve Augsburg’un hata kredisi günden güne azalıyor. İki takımında galibiyete ihtiyacı olduğu bu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligde kalma savaşı veren iki takımın mücadelesinde, Arminia Bielefeld iç sahada en yakın rakibine mağlup olurken, Augsburg ise ligde kalmak adına dev bir adım attı. Mücadelenin 90 dakikasında tek gol atıldı.