TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Bahis Tahmini 04.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Adana Demirspor deplasmanda, Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Yeni Malatyaspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Yeni Malatyaspor kazanır 3.95, beraberlik 3.70, Adana Demirspor kazanır ise 1.99 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor 17 Maçtır Kazanamıyor

Yeni Malatyaspor, aylardır Süper Lig’de galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Hatayspor deplasmanına konuk olan Cihat Arslan’ın öğrencileri, sahadan 5-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 17 maçtır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Geride kalan 27 haftada sadece 17 puan toplayan Yeni Malatyaspor’un son sırada yer aldığını ve ligin en büyük düşme adayı olarak gösterildiğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Adana Demirspor 2 Puan Bıraktı

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor karşısında golsüz berabere kaldılar ve 2 puan bıraktılar. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 11 puan toplayan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta 4. sıradaki Fenerbahçe’nin lider Trabzonspor ile karşılaşacağını düşünürsek, Adana Demirspor’un haftayı 3 puan ile kapatması son derece önemli. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Yeni Malatyaspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalındanTürkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Oussama Haddadi, Philip Awuku, Wallace, Karim Hafez, Godfred Donsah, Didier Ndong, Mounir Chouiar, Mustafa Eskihellaç, Nouha Dicko

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Britt Assombalonga, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, geçen haftayı Hatayspor karşısında 5-2 mağlup kapattı. Süper Lig’de üst üste 17 maçtır galibiyet alamıyor. Adana Demirspor karşısında da haftayı puansız geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.99

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor, aylar sonra 3 puan sevinci yaşadı. Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.