Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Chelsea İddaa Tahmini 05.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Burnley evinde, Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Burnley ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 7.70, beraberlik 4.45, Chelsea kazanır ise 1.48 olarak açıklanmış. 

Burnley 3 Maç Sonra Mağlup 

Burnley, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Turf Moor’da konuk ettikleri Leicester City’e 2-0 mağlup oldular. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Sean Dyche’ın ekibi, bu hafta Chelsea’yi konuk edecek. Kümede kalma umutlarını sürdüren Burnley, 21 puan ile 18. sırada yer alıyor. Bir üst sırada bulunan Everton ile aralarında 1 puanlık fark var. Maç öncesinde Burnley’de Johann Gudmundsson ve Matej Vydra sakat olan isimler.

Chelsea Favori Taraf 

Chelsea, hafta içi FA Cup mesaisindeydi. Championship ekibi Luton Town’a konuk olan Maviler, rakibini 3-2 mağlup etti ve tur atladı. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta maç oynamadılar. İngiltere Lig Kupası finalinde Liverpool ile karşılaşan Chelsea, penaltılarla rakibine mağlup oldu ve kupayı müzesine götüremedi. Premier Lig’de ise 3. sırada yer alıyorlar. Lider Manchester City’nin 16 puan gerisindeler ama Chelsea’nin 2 maçı eksik. Turf Moor’da Burnley karşısında maçın favorisi olan Chelsea’de Ben Chilwell ve Hudson Odoi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Burnley – Chelsea Maç Bilgileri

Burnley – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Johann Gudmundsson ve Matej Vydra sakat olan isimler. Chelsea’de Ben Chilwell ve Hudson Odoi’nin sakatlıkları sürüyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Erik Pieters Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın favorisi. Geçen hafta Lig Kupası finalinde Liverpool’a kaybettiler ve moraller bozuk. Burnley karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Chelsea, 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley evinde, sürpriz yapamadı. Turf Moor’da konuk ettikleri Chelsea’ye 4-0 kaybettiler.