Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Manchester United İddaa Tahmini 06.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Manchester derbisinde, Manchester City ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.39, beraberlik tercihinin 5.15, Manchester United galibiyetinin ise 8.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta Everton ile karşılaşan Manchester City, zorlandığı karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Liverpool ile puan farkını 6’ya çıkarttılar ama Liverpool’un 1 maçı eksik. Zor bir maçtan önemli bir 3 puan elde eden Pep Guardiola’nın ekibi, bu hafta Etihad’da Manchester United’ı konuk edecek. Premier Lig’de bu sezon 3 mağlubiyeti bulunan Manchester City, topladığı 66 puan ile liderliğini sürdürüyor. Maç önesinde Manchester City’de Nathan Ake ve Ruben Dias’ın sakatlıkları var.

Manchester United Sürpriz Peşinde

Manchester United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Watford ile golsüz berabere kaldılar. İlk 4 yarışında ağır bir darbe alan Kırmızı Şeytanlar, son haftalarda gösterdiği performans ile hiç güven vermiyor. Şampiyonlar Ligi’nde de kötü oynadıkları Atletico Madrid karşısında 1-1’lik beraberlik ile ayrılmışlardı ama şanslarının da yardımı olduğunu belirtelim. Bu hafta derbide Etihad’da Manchester City karşısında da işleri çok zor olacak. Maç öncesinde Manchester United’da Edinson Cavani sakat.

Manchester City – Manchester United Maç Bilgileri

Manchester United – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Craig Pawson. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake ve Ruben Dias’ın sakatlıkları var. Manchester United’da Edinson Cavani sakat.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, John Stones, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem Sterling

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester City’den galibiyet bekliyorum. Manchester United’a güvenmek çok zor. Cristiano Ronaldo’da çok formsuz. Manchester City, taraftarı önünde kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, liderliğini sürdürdü. Kevin De Bruyne ve Ryad Mahrez’in golleriyle Manchester United’ı 4-1 mağlup ettiler.