Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Watford Arsenal Bahis Tahmini 06.03.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Arsenal deplasmanda, Watford karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Watford Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Watford kazanır 6.30, beraberlik 4.15, Arsenal kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış.  

Watford’dan Sürpriz Beraberlik

Watford, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United ile golsüz berabere kaldılar. Mağlup olmadıkları için şanslı olduklarını belirtelim. Cristiano Ronaldo ve Bruno Fernandes ile birçok pozisyondan yararlanamayan bir Manchester United vardı. Roy Hodgson’ın ekibi, Premier Lig’de oyandığı son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Geride kalan 26 haftada ise 5 galibiyetleri var ve son sırada yer alan Norwich City’nin ardından 19. Sıradalar. Bu hafta ise Vicarge Road’da Arsenal’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Watford’da Ismaila Sarr, Nicolas Nkoulou ve William Troost Ekong’un sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal’dan Üst Üste Galibiyetler

Arsenal, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta içi Emirates’de konuk ettikleri Wolverhampton’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada son 10 dakikada bulduğu gollerle 3 puanı alan Mikel Arteta’nın öğrencileri, ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. 4. Sıradaki Manchester United’ın 2 puan gerisindeler ve Arsenal’ın 3 maçı da eksik. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Londra ekibi, bu hafta Watford’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Takehiro Tomiyasu’nun sakatlığı bulunuyor.

Watford – Arsenal Maç Bilgileri

Watford – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Ismaila Sarr, Nicolas Nkoulou ve William Troost Ekong’un sakatlıkları bulunuyor. Arsenal’da Takehiro Tomiyasu’nun sakatlığı bulunuyor.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joao Pedro, Joshua King

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soarey, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın net favorisi. Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyorlarlar ve ilk 4 umutları devam ediyor. Bu hafta Watford deplasmanında da Arsena’ı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, galibiyet serisine devam etti. Watford deplasmanında 3-2 kazanan Londra ekibi, üst üste 4. Galibiyetini aldı.