İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.03.2022

14 Mart Pazartesi günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Galatasaray – Beşiktaş: 02 (ç), 1.40 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Rakibine 2-0 kaybettiler ve Süper Lig’de yakalamış oldukları 2 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Geçtiğimiz hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Barcelona’ya konuk olan Sarı Kırmızılılar, rakibi ile deplamanda golsüz berabere kaldı ve sürpriz bir sonuç elde etti. Rövanş maçı için avantajlı bir skor aldılar diyebiliriz. Bu hafta ise Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş’ı konuk edecek olan Galatasaray, taraftarı önünde kazanarak 3 puan hedefliyor. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Fatih Öztürk ve Arda Turan’ın sakatlıkları var. Beşiktaş, son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta konuk ettikleri Başakşehir ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan 1 puan ile ayrılan Önder Karaveli’nin ekibi, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 9 maça çıkarttı. 2 hafta önce ise Sivasspor deplasmanında 3-2 kazanmayı başardılar. Sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup ettiği Galatasaray’a bu kez deplasmanda konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Atiba, Miralem Pjanic, Kevin Nkoudou, Welliton Silva ve Mert Günok’un sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Beşiktaş, Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta konuk ettikleri Başakşehir ile 2-2 berabere kaldılar. Bu hafta ise derbide Galatasaray’a konuk olacaklar. Yorgun rakibine karşı Beşiktaş’ın puan alacağını düşünüyorum.

Mallorca – Real Madrid: MS 2, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Mallorca, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Celta Vigo ile karşılaşan Luis Garcia’nın öğrencileri, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Hücum anlamında üretken bir maç çıkarttılar ama puan alamadılar. La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlubiyet yaşayan Mallorca, düşme hattına da yaklaşmış durumda. Bu hafta lider Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Mallorca’da Ruiz de Galarreta ve Dominik Greif sakat olan isimler. Real Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde PSG ile karşılaşan Real Madrid, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve tur atlayan taraf oldu. Vinicius Junior ve Karim Benzema’nın önderliğinde müthiş bir galibiyet alan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, La Liga’da da liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’ı 4-1 ile geçtiler. En yakın takipçisi Sevilla’nın 8 puan önünde yer alıyorlar. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Real Madrid’de eksik bulunmadığını belirtelim. Real Madrid, maçın net favorisi. Geçen hafta Real Sociedad’ı 4 golle geçtiler. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde tur atladılar. Bu hafta Mallorca karşısında da rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum.

Crystal Palace – Manchester City: MS 2, 1.21 (iddaa) – 1.32 (Bets10) ; Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler ve 3 puanın sahibi oldular. Mateta ve Zaha’nın golleriyle 3 puanı alan Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Premier Lig’in son haftalardaki çıkış yakalayan takımı olarak dikkat çekiyorlar. Bu hafta ise Selhurst Park’ta Manchester City karşısında sürpriz arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor. Manchester City’de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Manchester derbisinde Manchester United’ı 4-1 ile geçerek 3 puanı alan Manchester City, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Son 2 maçta Everton ve Manchester United maçlarından 6 puan çıkarttılar. Cumartesi günü Liverpool’un kazanmasıyla beraber puan farkı 3’e indi. Manchester City’nin bu hafta Crystal Palace deplasmanında hata yapmaması şart. Ryad Mahrez son haftalarda çok formda. Gösterdiği performans ile Manchester City’nin en dikkat çeken oyuncularının başında geliyor. Bu hafta Manchester City’de Ruben Dias’ın sakatlığı bulunuyor. Crystal Palace’ın lider Manchester City karşısında direnebileceğini sanmıyorum. Premier Lig’in şampiyonluk yolundaki en güçlü adayı Manchester Ciy, Crystal Palace deplasmanında kazanır ve liderliğini sürdürür.

Toplam İddaa Oranı: 2.33

Bets10 Bahis Oranı: 3.21