İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.03.2022

16 Mart Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi ve Almanya Bundesliga fikstüründe yer alan mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Juventus – Villarreal: MS 1, 1.71 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; 16 Mart Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Son 16 Turu’nun rövanş mücadeleleri devam ederken, Juventus evinde Villarreal’i konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN. İtalya Serie A Ligi’nde son 12 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Juventus, konuk olduğu Villarreal deplasmanından yeni transferi Vlahovic’in golüyle 1-1’lik beraberlik alarak tur kapısını aralarken, harika seriyi hız kesmeden sürdürdü. Rövanş öncesi İtalya Serie A Ligi’dne yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı 3-1’lik Sampdoria galibiyetiyle birlikte 15 maça çıkaran ev sahibi, lider ile arasındaki puan farkını 7’ye indirdi. Massimiliano Allegri önderliğinde iki kulvarda birden şampiyonluk savaşının içerisine dahil olmayı başaran Juventus, yeni yıldızı Vlahovic ile çok formda. Villarreal deplasmanında neler yapabileceğini ispatlayan ve önde kurduğu baskıyla dikkat çeken JUVE, Allianz Stadı’nda fişi çekmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nin son sahibi Villarreal, kupa canavarı Unai Emery ile yoluna Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda devam etmeyi başarırken, ilk maçta Juventus ile 1-1 berabere kaldı. Erken bir golle 1-0 geriye düşen İspanyol ekibi, ikinci yarıda rakip kaleye kurduğu baskıdan sonuç alırken, Parejo takımına beraberliği getirdi. İspanya La Liga’da son 7 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başaran konuk ekip, sadece Ossasuna karısında mağlup olurken, deplasman mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta evinde Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ederek, güven tazeledi. Taktiksel deha Emery önderliğinde Villarreal’i mağlup etmek özellikle Avrupa sahnesinde kolay değil. Juventus’a ilk maçta geçit vermeyen konuk ekip, aynı başarıyı İtalya deplasmanında tekrarlamak istiyor. İlk maçtan avantajla dönmeyi başaran Juventus, iki kulvardaki harika yenilmezlik serisini rövanş mücadelesinde galibiyetle taçlandıracak ve Villarreal karşısında çeyrek final biletini 90 dakika sonunda cebine koymayı başaracaktır.

Lille – Chelsea: MS 2, 1.64 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; EXXEN platformundan 16 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Lille ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Pierre Mauroy Stadı ev sahipliği yapıyor. Fransa Ligue 1’de tam 10 yıl sonra şampiyonluk kupasını kaldıran Lille, geçtiğimiz sezon Christophe Galtier önderliğinde majör ligler arasında en büyük sürprizlerden birisine imza atarken, yeni sezona Jocelyn Gourvennec önderliğinde başlayan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de son 10 hafta 6. sırada girerken, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Chelsea’ye deplasmanda 2-0 kaybetti. İki kulvarda birden etkisiz kalan Lille, iç sahada kazanmak zorunda. Ligue 1’de son 5 haftaya kadar 10. sırada yer alan ev sahibi, son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, 6. sıraya kadar yükseldi. Chelsea mağlubiyetinin ardından lige odaklanan ev sahibi, rövanş maçında sürpriz arayacak. Krizin tam ortasında yer alan Chelsea, iki kulvarda birden şampiyonluk umutlarını korumayı başarırken, içine düştüğü krizden en az hasarla kurtulmak için Tuchel önderliğinde çözüm arıyor. Şampiyonlar Ligi’nin son sahibi, kısa bir süre önce FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nı müzesine götürmeyi başarırken, hem İngiltere Premier Lig sahnesinde 5’te 5 yaparak liderin 11 puan gerisinde şampiyonluk umutlarını sürdürdü hem de Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Lille’i 2-0 mağlup ederek, çeyrek final kapısını araladı. Kai Havertz son haftalardaki etkisiyle takımının gol yükünü sırtlarken, ilk maçtan rakibini zorlanmadan üstünlük kurmayı başaran Chelsea, Fransa deplasmanında etkisini sürdürmek istiyor. İngiliz devi çok zor günler geçirse de, kadro kalitesiyle bu zorluğun üstesinden gelebilecek güçte. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son sahibi Chelseea, ilk maçtan aldığı farklı galibiyetle çeyrek final kapsını ardına kadar aralarken, rövanş maçında konuk olacağı Lille deplasmanında kazanmaya devam edecek ve final adına bir adım daha atacaktır.

Mainz – Dortmund: MS 2, 1.62 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Mainz evinde Borussia Dortmund’u konuk edecek. Almanya Bundesliga mücadelesi 16 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mainz, Almanya Bundesliga’da son 2 haftayı maç yapmadan geçirdi. Artan Covid 19 vakalarıyla zor günler geçiren ev sahibi, bu hafta erteleme maçında Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Son sınavını 3 hafta önce Union Berlin deplasmanında veren Bo Svensson ve öğrencileri, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç eksiğiyle 10. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Union Berlin deplasmanında son derece etkisiz kaldı. İlk 56 dakikada 2-0 geriye düşen Mainz, mücadelede zor anlar yaşarken, 60. dakikada Kohr kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı ve mücadele 3-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Yeniden üst sıralara yetişmek isteyen Mainz, sezonun ilk yarısında diş geçiremediği Dortmund karşısında sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz haftayı iç sahada 1-0’lık Arminia Bielefeld galibiyetiyle noktalayan Borussia Dortmund, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, zirve ile arasındaki puan farkını 7’ye indirdi. 1 maç eksiği bulunan Marco Rose ve ekibi, bu maçta Mainz engelini 3 puanla geçmesi halinde, bitime 8 hafta kala lider ile puan farkını 4’e indirecek. Şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak olan Dortmund, 4 haftadır maç kaybetmiyor. Son 4 haftada Union Berlin, Gladbach ve Bielefeld’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, tek beraberliğini ise Augsburg deplasmanında aldı. 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatan Dortmund, bu 3 maçta tam 10 gol bulmayı başardı. Avrupa’ya veda ettikten sonra Bundesliga’da yükselişe geçen Dortmund, Mainz deplasmanında fırsatı kaçırmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da son haftaların formda takımları arasında yer almayı başaran Dortmund, şampiyonluk yolunda Bayern Münih ile dişe diş bir mücadele ortaya koyarken, puan farkını 4’e indirme şansını değerlendirecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.54

Bets10 Bahis Oranı: 7.03