UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Leicester City İddaa Tahmini 17.03.2022

UEFA Konferans Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Leicester City deplasmanda, Rennes’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.45’de start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Rennes Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Rennes kazanır 2.00, beraberlik 3.90, Leicester City kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış. 

Rennes Moral Buldu

Rennes, ilk maçtan mağlubiyet ile ayrılan taraftı. King Power’da konuk oldukları Leicester City’e 2-0 kaybettiler. Uzatma dakikalarında yediği golle 2-0 kaybeden Rennes, tur şansını da zora soktu. Iheanacho’nun golü olmasa, Rennes’in tur şansı daha da fazla olacaktı ama artık turu geçebilmeleri için en az 3 farkla kazanmaları gerekiyor. Hafta sonu ise Fransa Ligue 1’de Lyon deplasmanında 4-2 kazanan Bruno Genesio’nun ekibi, üst üste 4. Galibiyetini elde etti. Konferans Ligi’nde bu hafta Leicester City’e konuk olacak Rennes’de Loic Bade ve Romain Salin’in sakatlıkları bulunuyor.  

Leicester City’de Vardy Şoku

Leicester City, ilk maçtan önemli bir galibiyet ile ayrıldı. King Power’da konuk ettikleri Rennes’i 2-0 ile geçerek avantajı kaptılar. Premier Lig’de ise geçen hafta Arsenal’a konuk olan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu karşılaşmadan ise 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Vardy’nin yokluğunda hücumda üretken olamadılar. Konferans Ligi’nde tur kapısını aralayan Leicester City, tek farkla mağlup olsa bile bir üst tura çıkmayı başaracak. Maç öncesinde Leicester City’de Timothy Castagne, Ryan Bertrand, Jonny Evans ve Jamie Vardy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rennes – Leicester City Maç Bilgileri

Rennes – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 20.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Millot. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes’de Loic Bade ve Romain Salin’in sakatlıkları bulunuyor. Leicester City’de Timothy Castagne, Ryan Bertrand, Jonny Evans ve Jamie Vardy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Naif Aguerd, Warmed Omari, Birger Meling, Hamari Traore, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Jonas Martin, Sehrou Guirassy, Gaetan Laborder

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Leicester City, ilk maçı 2-0 kazandı ve avantajı eline geçirdi. Rennes’in turu geçmesi için en az 3 farklı kazanması gerekiyor. Hücumu düşünecekleri bir maça çıkacaklar ama rennes savunması son haftalarda güven vermiyor. Leicester City’den yine gol bekliyorum. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Rövanş maçını 2-1 kaybettiler ama yine de turu geçmeyi başardılar.