İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.03.2022

18 Mart Cuma günü sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Sassuolo – Spezia: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 18 Mart Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 30. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Spezia kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı ise S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Sassuolo, 1-0 geriye düştüğü ve 59. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kaldığı maçtan 2-2’lik beraberlikle çıkmayı başarırken, yenilmezlik serisini 5 haftaya yükseltti. Ligin formda takımlarından Sassuolo, son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. İnter, Fiorentine ve Venezia galibiyetlerinin ardından en alt sıradaki Salernitana karşısında beklenmedik bir puan kaybı yaşayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 40 puanla Avrupa umutlarını sürdürürken, bu hafta taraftarı önünde galibiyetlerine geri dönmek istiyor. 6. sıra ile arasında 8 puan fark bulunan Sassuolo’nun galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Cagliari ile evinde karşı karşıya gelen Spezia, tam 5 maç sonra kalesini gole kapatmayı başarırken, Erlic ve Manaj’ın golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. 5 maç sonra galip gelen Spezia, Cagliari maçına kadar son 4 maçtan mağlup ayrılmıştı. Bitime 9 hafta kala düşme hattı ile puan farkını 7’ye çıkarmayı başaran Thiago Motta’nın öğrencileri, ligde rahat bir nefes aldı diyebiliriz. Bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak olan Spezia, 5 maçtır kaybetmeyen rakibi karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Şimdilik rahat bir konumda yer alan konuk ekip, düşme hattı ile puan farkını açmak istiyor. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Sassuolo, 5 maçlık yenilmezlik serisini son 6 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Spezia karşısında galibiyetle taçlandıracaktır.

Genoa – Torino: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Genoa sahasında Torino’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 30. hafta mücadelesi 18 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, , S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Luigi Ferraris Stadı ev sahipliği yapacak. Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde tam 26 haftadır maç kazanamıyor. Ev sahibi kötü gidişata çare olarak göreve 7 hafta önce Alexander Blessin’i getirirken, yeni hoca mağlubiyetlere son vermeyi başarsa da, galibiyet hasretine son vermeyi başaramadı. Son 7 haftayı 7 beraberlikle geçiren ev sahibi, bitime 9 hafta ligin düşme potasından kurtulamadı. Son olarak geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanına konuk olan Genoa, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Hücum hattında bir varlık göstermeyi başaramayan ev sahibi, savunmada ise etkisini sürdürdü ve rakibine geçit vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta son şampiyon İnter’i evinde konuk eden Torino, Bremer ile ilk yarıda ezeli rakibine 1-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve 1-1’lik beraberlikle birlikte İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle birlikte üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Ivan Juric’in öğrencileri, sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçti ve Avrupa hedefinden koptu. 11. sırada yer alan Torino, sezonun geri kalanında ligde kalmak için mücadele edecek. Konuk ekip düşme hattındaki Genoa karşısında 7 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların formsuz takımları arasında yer alan ve galibiyet hasret kalan Genoa ile Torino, 30. hafta mücadelesinde rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Bochum – Mönchengladbach: MS 2, 1.98 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 18 Mart Cuma akşamı Almanya Bundesliga’da 27. hafta heyecanı başlarken, Bochum evinde Mönchengladbach’ı konuk edecek. 27. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:30’da başlarken, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Bochum, ilk 26 haftayı 9 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakırken, topladığı 32 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Şuana kadar düşme hattından uzak kalma hedefine ulaşan ev sahibi, ligin en zayıf halkası Fürth karşısında 2 hafta önce aldığı galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta sahasında 4 maçtır kazanamayan Frankfurt’a deplasmanda 2-1 kaybetti. Thomas Reis’in öğrencileri karşılaşmanın 19. dakikasında Polter ile 1-0’lık üstünlüğü yakalasa da, duran toptan gelen gol ev sahibinin kötü futboluna çare olmadı ve deplasmanda etkisiz kalan Bochum evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Düşme hattından 9 puan uzaklıkta yer alan ekip, bitime 8 hafta kala puan farkını açmak istiyor. Almanya Bundesliga’da 26. haftayı düşme hattındaki Hertha Berlin karşısında 2-0’lık galibiyetle noktalayan Mönchengladbach, 3 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başarırken, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 7’ye yükseltti ve güvenli bölgede kalmayı başardı. Tam 19 haftadır Bundesliga sahnesinde üst üste 2 maç kazanmayı başaramayan konuk ekip, en yakın rakiplerinden Bochum karşısında bu kötü gidişata bir kez daha dur demek istiyor. Adi Hütter önderliğinde zor bir sezon geçiren ve haftalardır düşme tehlikesinden bir türlü kurtulmayı başaramayan Gladbach, bitime 8 maç kala üst üste 2. galibiyetini alarak, düşme hattı ile farkı açmak istiyor. Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya girilirken, küme düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Mönchengladbach, Hertha Berlin galibiyetinin ardından, Bochum deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.01

Bets10 Bahis Oranı: 6.29