LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Atletico Madrid İddaa Tahmini 19.03.2022

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını arttıran ve üst üste galibiyetler alan Atletico Madrid deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Saat 23.00’de başlayacak mücadele Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Rayo Vallecano ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 3.80, beraberlik tercihinin 3.40, Atletico Madrid galibiyetinin ise 2.12 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano’dan 1 Puan

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’daSevilla’yı konuk ettiler ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Rayo Vallecano’nun tek golü, ikinci yarının başına Bebe’den geldi. La Liga’da 6 maçlık mağlubiyet serisine son veren Rayo Vallecano, tam 9 maçtır ise galibiyet sevinci yaşayamıyor. Bu hafta ise yine zorlu bir maça çıkacaklar. Vallecas’da Atletico Madrid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor.

Atletico Madrid’den Üst Üste Galibiyetler

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta Cadiz’i mağlup etmeyi başardı. İç sahada konuk ettikleri rakibini 2-1 ile geçtiler. Üst üste 4. Galibiyetini almayı başaran Diego Simeone’nin ekibi, 2. Sırada hedefini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi ise Old Trafford’da Manchester United’ı Renan Lodi’nin golüyle 1-0 mağlup eden ve tur atlayan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşayacak. Bu hafta sonu ise lige dönüyorlar ve Rayo Vallecano’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Yannick Carrasco’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Rayo Vallecano – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor. Atletico Madrid’de Yannick Carrasco’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Marcos Llorente, Antoine Griezmann, Joao Felix

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, uzun bir süredir La Liga’da galibiyet alamıyor. Geçen hafta Sevilla’dan puan kopardılar ama bu kez çok daha güçlü bir rakip ile karşılaşacaklar. Atletico Madrid, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, galiiyet serisini devam ettirdi. Rayo Vallecano’yu 1-0 ile geçtiler ve 2. sıra umutlarını devam ettirdiler.