İtalya Kuzey Makedonya Bahis Tahmini 24.03.2022

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off Turu Yarı Final karşılaşmasında, İtalya sahasında Kuzey Makedonya‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı ise S Sport ve S Sport Plus.

Bets10, İtalya galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.00, Kuzey Makedonya galibiyetine ise 21.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.65, KGYOK 1.47 olarak verilmiş.

İtalya’da Büyük Hayal Kırıklığı

EURO 2020 şampiyonu İtalya, 2022 Dünya Kupası biletini Play Off Turu’na bıraktı. EURO 20202’de tam anlamıyla fırtına gibi esmeyi başaran İtalya, Roberto Mancini önderliğinde aldığı harika şampiyonluğun geri dönüşünde, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda son 4 haftanın 3’ünde puan kaybederek, liderliği İsviçre’ye kaptırdı. Grubu namağlup tamamlasa da, on 5 haftadan 4 beraberlik, 1 galibiyet alabilen ev sahibi, liderin 2 puan gerisinde kaldı. Son maçta Kuzey İrlanda karşı karşıya gelen ve hedefsiz rakibi karşısında gol bulamayan İtalya, golsüz beraberlikle birlikte haftalardır koruduğu liderliği kaybetti. 2018 Dünya Kupası’na gitmeyi başaramayan ev sahibi, 1958 yılından sonra ilk kez bir Dünya Kupası’na katılamamış ve büyük başarısızlığın ardından Gök Mavilerde önemli değişiklikler yaşanmıştı. Bir kez daha Dünya Kupası şansını zora sokan ev sahibi, önce Kuzey Makedonya ile karşı karşıya gelecek, kazanması halinde ise ardından Portekiz ile Türkiye maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Kuzey Makedonya’nın İşi Zor

Kuzey Makedonya, 2022 Dünya Kupası yolunda Play Off Turu’nun en zorlu eşleşmelerinden biriyle karşı karşıya. Konuk ekip ilk maçta EURO 2020 şampiyonu İtalya ile karşılaşacak, kazanması halinde ise Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak diğer maçın galibiyle final mücadelesi verecek. EURO 2020 gruplarından çıkmayı başaramasa da, sergilediği mücadeleyle dikkat çekmeyi başaran Igor Angelovski’nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda ise lider Almanya’nın gerisinde, Play Off biletini aldı. 10 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan toplamayı başaran konuk ekip, sadece Romanya ve Almanya karşısında 1’er maçta mağlup oldu. Son maçta İzlanda karşısına kazanmak zorunda çıkan Kuzey Makedonya, Eljif Elmas’ın yıldızlaştığı maçtan 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başarırken, en yakın rakibi Romanya’nın 1 puan üzerine çıktı. Final maçını kazanan konuk ekibin, Dünya Kupası yolunda final maçları devam ediyor. İtalya karşısında işi zor olan Kuzey Makedonya, deplasmanda sürpriz bir galibiyet peşinde olacak.

İtalya – Kuzey Makedonya Maç Bilgileri

İtalya – Kuzey Makedonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus kanalından Türkiye saati ile 22:45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Clément Turpin. Mücadele Renzo Barbera Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İtalya’da Bonucci, Federico Chiesa, Locatelli, Meret ve Spinazzola sakat. Kuzey Makedonya’da ise Eljif Elmas ve Kostadinov kart cezalısı.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

Kuzey Makedonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Visar Musliı, Ezgjan Alioski, Stefan Ristovski, Darko Velkoski, Aleksandar Trajkovski, Enis Bardhi, Darko Churlinov, Milan Ristovski, Stefan Spirovski, Bıjan Miovski.

İddaa Tahmini

EUR 2020’de harika bir şampiyonluk kazanan İtalya, 2022 Dünya Kupası hayallerinden taraftarı önünde vazgeçmeyecek ve Kuzey Makedonya’yı 90 dakika sonunda rahat bir skorla mağlup ederek, final biletini cebine koymayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tur biletini kazanan Kuzey Makedonya oldu. Maçta skoru son dakika golü belirlerken, Aleksandar Trajkovski takımına tur biletini getiremedi. İtalya ise EURO 2020 şampiyonluğunun ardından, üst üste 2. kez Dünya Kupası’na gidemedi.