TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Başakşehir İddaa Tahmini 30.04.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başaran Kasımpaşa iç sahada, Başakşehir karşısında da 3 puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Kasımpaşa ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 2.85, beraberlik 3.60, Başakşehir kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. 

Jasckson Muleka Durdurulamıyor

Kasımpaşa, bu sezonun ikinci yarısında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Jackson Muleka önderliğin farklı galibiyetler alan Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta konuk olduğu Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise Adana Demirspor’u 4-0 mağlup etmişlerdi. Son 2 maçta 6 puan toplayan ve 7 gol atan Sami Uğurlu’nun ekibi, bu hafta Başakşehir karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ben Ouannes ve Rayana Aabid’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Başakşehir’den 3 Puan

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile 4. Sıradaki yerini koruyan Başakşehir’in Avrupa umutları iyice arttı. 5. Sıradaki Adana Demirspor’un 5 puan önüne geçtiler. Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Deniz Türüç’ün Başakşehir’in en formda oyuncularından biri olduğunu belirtelim. Kasımpaşa’ya konuk olacak Başakşehir’de eksik yok.

Kasımpaşa – Başakşehir Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Ben Ouannes ve Rayana Aabid’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Tomas Brecka, Ryan Donk, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Awer Mabil, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Jackson Muleka, Umut Bozok

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Alexandru Epureanu, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Berkay Özcan, Nacer Chadli, Trezeguet, Pizzi, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda hücumda üretken. Kasımpaşa, son 2 maçta 7 gol attı. Jackson Muleka çok formda. Başakşehir’de Avrupa hedefini sürdürüyor. Hem Başakşehir hem de Kasımpaşa gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, haftayı 3 puan ile kapattı. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 3-2 kazandılar ve 4. Sıradaki yerini korudular.