Arjantin Venezuela İddaa Tahmini 26.03.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemele Grubunda Cumartesi günü tek maç var. Son sıradaki Venezuela deplasmanda, Arjantin’e konuk olacak. Mücadele saat 02.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Arjantin ve Venezuela arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arjantin kazanır 1.16, beraberlik 7.50, Venezuela kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış. 

Arjantin Moralli 

Arjantin’de moraller yerinde. Geçtiğimiz ay Şili ve Kolombiya karşısında kazanmayı başaran Arjantin, grupta 2. sırada yer almayı da garantiledi. Dün Brezilya’nın kazanmasıyla birlikte liderlik şansları kalmadı. Güney Amerika Eleme grubunda 15 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Lionel Scaloni’nin ekibi, bugün grubun en zayıf halkası olan Venezuela ile karşı karşıya gelecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Arjantin’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Venezuela Deplasmanda Kazanamıyor 

Venezuela, grubun en zayıf halkası. Oynadıkları 16 maçta sadece 10 puan toplayabildiler. 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Venezuela, tam 12 kez ise mağlup oldu. Kalelerinde ise 30 gol gördüler. Grubun en fazla gol yiyen takımlarından biriler. Geçtiğimiz ay Bolivya’yı 4-1 mağlup ederek biraz olsun moral bulmuşlardı ama Uruguay deplasmanında da 4-1 kaybettiler. Bu sezon deplasmanda galibiyet alamadıklarını da belirtelim. Maç öncesinde Venezuela’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Arjantin – Venezuela Maç Bilgileri

Arjantin – Venezuela Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 02.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maracana Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis

İddaa Tahmini

Venezuela’nın grupta iddiası yok. Sadece 10 puan toplayabildiler ve son sırada yer alıyorlar. Güçlü Arjantin’e karşı işleri çok zor. Lionel Scaloni’nin ekibi Arjantin, farklı kazanır ve yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…