Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Hellas Verona Bahis Tahmini 30.04.2022

30 Nisan Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi‘nin 35. haftasında bizleri, Cagliari ile Hellas Verona’nın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sardegna Arena’nın ev sahipliğinde oynanacak mücadelede Bets10, Cagliari galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.40, Hellas Verona galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda.

Cagliari Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Genoa deplasmanına konuk olan Cagliari, son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçiren ve düşme hattında yer alan Genoa karşısında etkisiz kalırken, maç boyunca mağlubiyetin sinyallerini veren Walter Mazzarri’nin öğrencileri, bitime 2 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Hücum anlamında vasatı aşamayan Cagliari’nin bitime 4 hafta kala düşme hattı ile arasındaki puan farkı 3’e indi. Son 7 haftadan 6 mağlubiyet alan ev sahibi, bu süreçteki tek galibiyetini 2 hafta önce Sassuolo karşısında aldı. Son 7 haftada sadece 3 gol atabilen Cagliari, kalesinde ise tam 14 gole engel olamadı.

Hellas Verona Beraberlikten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftası sahasında Sampdoria’yı konuk eden Hellas Verona, maç boyunca oyunun iplerini elinde tutmayı başarsa da, bir türlü gol kilidini açamadı. İlk yarı kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düşen Verona’da beraberliği 78. dakikada Caprari getirdi. 2-1’lik Atalanta galibiyetiyle Avrupa yarışında ben de varım demeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta yeniden geriye düştü. Avrupa Ligi potasından 7 puan uzaklıkta yer alan Hellas Verona, son 4 haftada zoru başarmak istiyor. Tudor önderliğinde hücum hattında her geçen gün daha iyi performanslar sergileyen konuk ekip, savunmada ise bir türlü istikrar sağlayamadı.

Cagliari – Hellas Verona Maç Bilgileri

Cagliari – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Hellas Verona cephesinde ise Pawel Dawidowicz ve Ivor Pandur’un sakatlığı bulunuyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Edoardo Goldaniga, Raoul Bellanova, Giorgio Altare, Dalbert Henrique, Matteo Lovato, Razvan Marin, Joao Pedro, Alessandro Deiola, Gaston Pereiro, Alberto Grassi.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Koray Günter, Nicolo Casale, Bosko Sutalo, Kevin Rüegg, Daniel Bessa, Barak, Kevin Lasagna, Tameze, Caprari, Nikola Kalinic.

İddaa Tahmini

Son 4 haftada Avrupa’ya gitmek için zoru başarmak isteyen Hellas Verona, düşme tehlikesindeki Cagliari karşısında bir hataya daha izin vermeyecek ve karşılaşmadan 3 puan çıkarmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça hızlı başlayan ve ilk 45 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Hellas Verona, ikinci yarıda Cagliari’ye sadece 1 gol şansı verirken, 90 dakika sonunda kazanan taraf oldu.