İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 07.05.2022

Almanya Bundesliga’da 33. hafta heyecanı yaşanırken, 7 Mayıs Cumartesi günü için 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Hertha Berlin – Mainz: MS 1, 2.25 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 7 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri, Hertha Berlin ile Mainz’ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak olan müsabaka beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Hertha Berlin’in ligde kalma mücadelesi devam ediyor. Son 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, 3 maçtan 7 puan toplamayı başarırken, düşme hattının ve Play Out hattının üzerinde kalmayı başardı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte ligdeki etkisini arttıran Hertha Berlin, Augsburg ve Sutttgart galibiyetlerinin ardından Arminia Bielefeld ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başardı. Son 2 haftada Hertha Berlin’e ligde kalmak için 3 puan yeterli olacak. Son hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak olan Hertha, Mainz karşısında kazanarak rahatlamak istiyor. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 4-0 kaybetmişti. Almanya Bundesliga sahnesinde 32 haftadan 12 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyetle 42 puan toplamayı başaran Mainz, küme düşme tehlikesinden uzak kalırken, UEFA Avrupa Ligi yarışında ise son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti ve Avrupa şansını tamamen kaybetti. 5 Maçlık galibiyet hasretine şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih karşısında geçtiğimiz hafta 3-1’lik skorla son veren Bo Svensson’un öğrencileri, sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup ettiği Hertha Berlin ile bitime  2 hafta karşı karşıya gelecek. Konuk ekip sahaya hedefsiz çıkarken, rakibi ise küme düşme tehlikesiyle çıkacak. Son haftalarda yeni hocasıyla birlikte ligde kalmak adına önemli adımlar atan Hertha Berlin, taraftarı önünde kazanarak ligde kalmayı garantileyecektir.

Freiburg – Union Berlin: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Mayıs Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga’nın 33. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 5. Freiburg, Almanya Bundesliga sahnesinde sezonun ikinci yarısına tam anlamıyla damga vurdu. Son 11 haftada şampiyonluğunu ilan Bayern Münih dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen ev sahibi, son 4 haftadan ise 12 golle 10 puan toplamayı başardı. Bitime 2 hafta kala 55 puanla 4. sırada yer alan Christian Streich’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumayı başarırken, 3. sıradaki Bayer Leverkusen ile arasındaki puan farkını ise 3’e kadar indirmeyi başardı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Freiburg, harika hücum performansıyla bitime 2 hafta kala güven vermeye devam ediyor. Sahasında Union Berlin’i konuk edecek olan Freiburg, kazanarak ligdeki yerini korumak istiyor. Union Berlin, Almanya Bundesliga’da kader maçlarına çıkıyor diyebiliriz. UEFA Avrupa Ligi hedeflerini sürdüren konuk ekibin 5. sıradaki Leipzig ile arasında 3 puan fark bulunurken, 6. sıradaki Köln ile arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Son 5 maçta bileği bükülmeyen Urs Fischer’in öğrencileri, Köln, Hertha Berlin, Frankfurt ve Leipzig’i mağlup etmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta küme düşen Fürth ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalardaki en büyük hatasına imza atan Union Berlin, geçtiğimiz hafta 2 puandan fazlasını kaybetti diyebiliriz. Son 2 haftada galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, bu hafta ligin en formda takımlarından Freiburg ile karşılaşacak. Union Berlin son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. İki takımda haftaya çok formda giriyor. 5maçtır kaybetmeyen Freiburg ve Union Berlin’in, iyi hücum performanslarını sürdürerek, bu haftada da gol bulacağını düşünüyorum.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.82 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 7 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga’nın 33. hafta mücadelesinde, Hoffenheim ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son 7 hafta ev sahibi Hoffenheim için puan kayıplarıyla geçti. Sebastian Hoeness’in öğrencileri son 7 haftadan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken 8. sıraya kadar geriledi. Son olarak evinde Freiburg’a 4-3 kaybeden Hoffenheim, iç sahada 3 golle iyi bir sınav vermeyi başarırken, savunmada devam eden bireysel hataları ev sahibine bir kez daha mağlubiyeti getirdi. Konferans Ligi potasıyla puan farkı 6’ya çıkarken, son 7 haftaya kadar iyi bir sezon geçiren Hoffenheim, büyük bir fırsatı kaçırdı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan ev sahibi, Konferans Ligi hayallerini sürdürmek istiyorsa, sahasında kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Almanya Bundesliga’nın 32. haftası evinde  Frankfurt’u konuk eden Bayer Leverkusen, Paulinho ve Patrik Schick’in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başarırken, 2 golünde asistini yapan Moussa Diaby maça damga vuran isimlerden birisi oldu. Üst üste 2. galibiyetini alarak bitime 2 hafta kala 3. sıradaki yerini korumayı başaran Bayer Leverkusen, Dortmund’un üst üste 2 mağlubiyet almasıyla birlikte sezonu 2. sırada bitirme şansını sürdürdü. Gerardo Seoane ve öğrencileri UEFA Avrupa Ligi’ne Son 16 Turu’nda veda ederken, rotasını tamamen Bundesliga’ya çevirdi. Konuk ekip bu hafta sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Hoffenheim karşısına galibiyet için çıkacak. Zira Bayer Leverkusen’in en yakın rakibiyle arasında 3 puan fark bulunuyor. Üst üste galibiyetlerle 3. sıradaki yerini korumayı başaran Bayer Leverkusen, 7 maçtır galibiyet hasret kalan Hoffenheim karşısında kazanacak ve 3. sıradaki yerini korumaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.22

Bets10 Bahis Oranı: 8.92