İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.05.2022

7 Mayıs Cumartesi akşamı için Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Brest – Strasbourg: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Brest sahasında Strasbourg’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 36. hafta mücadelesi 7 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Clermont’u taraftarı önünde konuk eden Brest, yükselen performans grafiğini 10 kişiyle kazanarak sürdürdü. Henüz 22. dakikada Castillo kırmızı kart görerek takımını mücadele 0-0 devam ederken 10 kişi bıraktı. Michel Der Zakarian’ın öğrencileri etkisini 10 kişiyle sürdürmeyi başarırken, Brassier ve Mounie’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Lyon, Metz ve Clermont karşısında üst üste galibiyetler alan Brest, sezonun sona ermesine 3 hafta kala 48 puanla 11. sırada yer alıyor. Ev sahibi düşme tehlikesini atlatmayı başarsa da, son haftalarda düşüşe geçemdi ve bu sezonki en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koydu. Strasbourg, Fransa Ligue 1’de harika bit sezon geçiriyor. 11 haftalık yenilmezlik serisini Lille deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle kaybeden Julien Stephane’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği PSG karşısında Kevin Gameiro’nun şık golüyle 1-0 öne geçmeyi başarsa da, dakikalar 68. gösterdiğinde ev sahibi 3-1 geriye düştü. Mücadeleden vazgeçmeyen Strasbourg, haftayı 3-3’lük beraberlikle kapatırken, şampiyonluğunu ilan eden PSG karşısında sergilediği futbolla geçer not aldı diyebiliriz. Son 13 haftada sadece 1 kez bileği bükülen Strasbourg, bitime 3 hafta kala 6. sıradaki yerini korumayı başarırken, 5. sıradaki Nice’ın 3 puan gerisinde kaldı. Avrupa hedefini sürdüren konu ekip, Brest karşısında hata yapmak istemiyor. Brest son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başarsa da, Avrupa hedefinde son 13 haftaya damga vuran Strasbourg iyi futbolunu deplasmanda sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Köln – Wolfsburg: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 7 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son 4 haftadan galip çıkmayı başaran Köln, puanını 52’e yükseltti ve UEFA Konferans Ligi potasına dahil olmayı başardı. Steffen Baumgart’ın öğrencileri son haftaların en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, UEFA Avrupa Ligi hayallerini ise 2 puan uzaklıkta sürdürüyor. Mainz, Mömchengladbach, Arminia Bielefeld ve Augsburg karşısında galibiyet hedefine ulaşan Köln, attığı 13 gole karşılık, rakiplerine sadece 5 gol şansı verdi. Bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, ligde hedeflerini tamamlayan Wolfsburg karşısında kazanarak, hem yerini korumak hem de rakibi Leipzig’in olası bir puan kaybını değerlendirmek istiyor. Wolfsburg ligde kalmayı garantiledi. Zor günler geçiren konuk ekip, devre arasında doğru hamlelerle ligde kalmayı başardı. Kadrosuna önemli takviyeler yapan Wolfsburg, göreve ise Florian Kohfeldt’i getirirken, son 2 haftadan alınan 4 puanla birlikte ligde kalmayı garantiledi. Mainz’ı iç sahada 4-0 mağlup ettikten sonra, Stuttgart ile 1-1 berabere kalmayı başaran ekip, Play Out hattı ile puan farkını 9’a çıkardı ve tehlikeyi tamamen atlattı. 32 haftadan 11 galibiyet, 5 beraberlik, 16 mağlubiyetle 38 puan toplayabilen Wolfsburg, son haftalarda daha iyi performanslar sergilemeye başlasa da, ligde kaldıktan sonra son 2 haftada güven vermedi. Köln son haftalardaki harika performansını Wolfsburg karşısında tam gaz sürdürecek ve Avrupa Ligi şansını son haftaya taşımayı başaracaktır. Köln galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Fürth – Dortmund: H2, 1.59 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 7 Mayıs Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da 33. hafta heyecanı yaşanırken, küme düşmesi kesinleşen Greuther Fürth sahasında 2. sıradaki Borussia Dortmund’u konuk edecek. Saat 16:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga sahnesinde küme düşmesi kesinleşen ilk takım Greuther Fürth oldu. Ligin yeni temsilcisi yetersiz kadro yapısıyla Bundesliga seviyesini kaldıramadı ve teknik adamı Stefan Leitl yönetiminde küme düştü. 32 haftadan 3 galibiyet, 9 beraberlik, 20 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, kalesinde gördüğü 77 gole ise sadece 26 golle karşılık verebildi. Bundesliga’da averaj takımı haline gelen Fürth, geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanından büyük bir sürprizle dönerken, 1 puan kümede kalmak için yeterli olmadı. Küme düşmesi kesinleşen ev sahibi, son 2 haftada da ligin en zayıf halkası olarak güven vermemeye devam ediyor. Borussia Dortmund’a son 2 haftada 3 puan yetiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde Bayern Münih şampiyonluğunu ilan ederken, Dortmund’un hedefi ise 2. sırayı garantilemek oldu. Der Klassiker mağlubiyetinin ardından Bochum’a sahasında 4-3’lük skorla kaybeden Marco Rose ve öğrencileri, küme düşmesi kesinleşen Fürth karşısında kazanması halinde ise 2. sırayı garanti altına alacak. Son maça Erling Halaand 3 golle damga vururken, konuk ekip savunma performansıyla ise sınıfta kaldı. 2 haftadır mağlup olsa da, hala Bundesliga’nın en iyi performanslarından birini sergileyen Dortmund, sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup ettiği Fürth karşısında tekrar kazanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da liderin ardından en iyi performansı sergileyen Dortmund, küme düşmesi kesinleşen Fürth karşısında rahat bir galibiyetle haftayı noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.61

Bets10 Bahis Oranı: 5.13